LOADING

Scrie...

Cum trebuie sa arate masina unei femei de afaceri

Share

Cand vine vorba despre masini pentru femei, toata lumea, invariabil, se gandeste la urmatorul stereotip: masina mica, eventual de culoare rosie.

Desigur, aceste masini si-au gasit foarte multe adepte in ultimii ani, insa, in cazul femeilor de afaceri, alegerea unei masini trebuie sa tina cont nu numai de utilitatea sa ca mijloc de transport, ci si de faptul ca va constitui un loc de unde se pot conduce afacerile!

Deci, cum trebuie sa arate masina unei femei de afaceri? Va oferim in continuare cateva puncte de reper, care ar trebui sa va ajute atunci veti dori sa va cumpareati o masina.

Un automobil pentru femei

In general, cele mai multe femei prefera o marca de masina importata. Industria auto autohtona nu ne ofera nimic demn de luat in seama, motiv pentru care o masina „straina”, care sa ofere siguranta, sa nu se strice repede si sa fie usor de remarcat, este solutia optima. Cand alegeti o masina din import, fiti atente totusi la cat ar putea sa va coste intretinerea sa sau piesele de schimb.

Culoare masinii

Alegerea culorii depinde de la individ la individ. Desigur, o doamna care ocupa o pozitie insemnata in societate va trebui sa aleaga o masina neagra, visinie sau rosie. Femeile de afaceri fara inhibitii pot opta pentru culori luminoase sau neobisnuite sau chiar pentru desenarea masinii cu graffitti.

Dimensiunea ideala

Contrar stereotipurilor, cum ca toate femeile isi aleg masini mici, multe femei prefera, totusi, pe termen mediu si lung, masini mari si chiar SUV-uri. Motivele? Ofera mai multa securitate si sunt avantajoase in termeni de functionalitate.

Comoditate si confort

Unul dintre cele mai importante puncte in alegerea masinii trebuie sa-l constituie confortul. Scaunul soferului trebuie sa poate fi reglat cu usurinta, iar sistemele masinii trebuie sa fie proiectate astfel incat o femeie sa nu aiba probleme in intelegerea modului lor de functionare.

Una peste alta, insa, alegerea unei masini ramane totusi o chestiune de… gust!

 

Tag:

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *