Scrie...

INGRIJIREA CORPULUI

Soluţii la îndemână pentru sâni fermi

Share

Mai mult de 70% dintre femei admit că nu poartă sutiene special adaptate atunci când fac sport. Ele nu înţeleg cât de mult li se pot lăsa sânii în astfel de situaţii.

Într-adevăr, aceste sutiene pentru sport nu sunt tocmai frumoase, însă pot împiedica lăsarea sânilor şi, în plus, reprezintă o investiţie minoră pentru efecte de lungă durată.

„Cercetătorii au demonstrat că purtarea unui sutien sport limitează mişcarea sânilor cu 78% şi diminuează astfel durerea care poate fi resimţită în zona pieptului în timpul exerciţiilor fizice”, explică profesorul Joanna Scurr, de la Universitatea din Portsmouth. „Acest sutien este, de asemenea, foarte bun pentru evitarea aşa-zisei fleşcăiri a sânilor”, mai spune Scurr.

Sfaturi care vă pot ajuta în alegerea unui sutien pentru sport:

– alegeţi un sutien din materiale absorbante şi care se usucă rapid. Bumbacul nu este ideal atunci când transpiraţi.

– pentru femeile cu sânii mari se recomandă alegerea unui model cu bretele largi, care se prind la spate în formă de cruce.

– atenţie la cusături, deoarece trebuie să le evitaţi pe cele foarte mari, care vă pot irita.

– încercaţi mai multe modele şi de mai multe mărimi. Este posibil ca mărimea pe care ştiaţi că o purtaţi în mod normal să nu se potrivească. Este foarte important ca între bretele şi corpul dvs să puteţi băga fără probleme două degete.

– un astfel de sutien trebuie înlocuit după maximum 72 de spălari, deoarece devine mai puţin elastic. De asemenea, un astfel de sutien rezistă mai mult timp dacă îl lăsaţi să se usuce în aer liber.

Tag

S-ar putea să-ți placă și...

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *