LOADING

Scrie...

Tratamente pentru o silueta de vis

Share

Ne dorim ca orice anotimp sa ne gaseasca mai frumoase si mai suple ca oricand.

Iarna, trupul nostru pare sa-si piarda din liniile fine, iar pielea nu mai are aceeasi catifelare de alta data, fiind de-a dreptul sufocata de toxinele acumulate in organism. Kilogramele in plus, celulita si, mai rau, vergeturile nu ne lasa sa ne bucuram de anotimpul cadourilor!

Si, pentru ca ne-am saturat de dietele drastice, de tratamentele de luni de zile si de sutele de ore petrecute in sala de sport, echipa Darimed ne ofera o solutie pentru a scapa rapid de toate aceste neplaceri – impachetarile cu argila marina!

Tratamentul consta in impachetarea corpului in 25-30 de bandaje elastice care au fost inmuiate intr-o solutie de argila marina.

Odata impachetata va veti relaxa 60 de minute, timp in care bandajele tonifica si sculpteaza corpul, mineralele argilei sunt absorbite in piele, iar toxinele sunt eliminate.

Rezultatele sunt vizibile dupa prima impachetare si sunt marcante!

In mod normal, inca de la prima impachetare veti pierde cel putin 15 cm garantati, existand pierderi si de 25-30 cm.

Pierderea totala in decursul unui abonament de 3 sedinte este de 60 cm – o masura la haine.

Este foarte important de stiut ca acest tratament este nedureros, nu deshidrateaza si – prin urmare – pierderea in greutate prin eliminarea de apa este minima, ceea ce inseamna ca nu va veti ingrasa inapoi cu fiecare pahar de apa baut.

Dupa impachetari, exista o reducere insemnata a vergeturilor si a celulitei, bazata pe principiul fermitatii, tonifierii si intinderii, a detoxifierii, refacerea elastinei si scuplptarea data de impachetarea stransa.

Datorita revitalizarii elastinei, tesuturile subcutanate impachetate dau corpului capacitatea de a-si mentine forma data de benzile de impachetare.

Foarte important este ca, pe langa reducerea dimensiunilor corpului, tratamentul realizeaza si tonifiere, exfoliaza si curata pielea, detoxifiind-o.

Pretul unui abonament cu 3 impachetari este de 500 de lei, iar luna aceasta veti primi, la acest pachet, bonus, 3 sedinte de impachetari cu ciocolata in tunel.

Vino si fii noul nostru succes!

Darimed Center

Centru de sanatate, slabire ultrarapida, intretinere si remodelare corporala

Adresa: Iasi, soseaua Arcu nr. 17, bl. F5, sc. F, ap. 3, parter

Vis-a-vis de Roderma, de fosta sala Vointa, spre Billa, langa birourile Petrom

Programari: 0232/237.355 sau 0740/14.22.35

 

Tag:

Din aceeași categorie

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *