Scrie...

FRUMUSETE

Care sunt beneficiile machiajului permanent? De ce ar trebui să apelăm la el?

Share

Ritmul vieţii în care trăim este unul accelerat, mereu vrem să facem cât mai multe lucruri, dar în acelaşi timp, noi, femeile, vrem să arătăm întotdeauna „la patru ace”.

Machiajul permanent este o soluţie perfectă tocmai pentru acele femei care nu au timp pentru a sta în faţa oglinzii, dar care vor să aibă mereu un aspect îngrijit. Cu ajutorul machiajului permanent obţinem un efect de durată, corectarea formei şi a culorii sprâncenelor şi a pleoapelor, creşterea expresivităţii ochilor şi buze mai „pline”. Machiajului permanent ne oferă încredere şi siguranţa că arătăm bine, la orice oră a zilei.

Oare cum o fi… Să te trezeşti dimineaţa şi să arăţi impecabil? Să mergi la sală fără să ţi se strice machiajul? Să rămâi cu machiajul intact după ploaie sau plajă? Să scapi de rutina zilnică a machiajului? Să ai o formă perfectă a ochilor, buzelor sau sprâncenelor?

Nu numai că dimineaţa un machiaj semipermanent îţi lasă mai mult timp pentru tine, dar te scuteşte de cele mai multe situaţii neplăcute cauzate de machiaj: urmele lăsate pe pahare, conturul care se întindea, buzele colorate inegal, rimelul care curgea la saună, conturul cu tuş, greu de realizat dimineaţa, fardurile care îţi dădeau bătaie de cap la piscină, la fitness, la plajă, vara, iarna, la lucru, la petreceri, ziua sau noaptea!

Iar dacă tenul tău este sensibil, eşti alergică la machiaje ori machiajul îţi este indispensabil, eşti tânără mămică, te-ai săturat pur şi simplu să te tot machiezi în fiecare zi ori ai nevoie de o reconstrucţie cosmetică, un machiaj semipermanent este soluţia ideală.

Avantajele Machiajului Semipermanent:

– economiseşte banii cheltuiţi pe machiaj, dar şi timpul pierdut în faţa oglinzii;

– dacă ai tenul sensibil sau eşti alergică la machiaje;

– dacă doreşti să arăţi impecabil tot timpul zilei, chiar şi dimineaţa când te trezeşti;

– conturul buzelor nu este inegal;

– nu lasă urme pe pahar;

– poţi merge liniştită la saună, piscină sau în mare fără să ţi se întindă tuşul sau creionul de ochi;

– ai nenumărate avantaje la sală, la fitness, la plajă, vara, iarna, la lucru, la petreceri, ziua sau noaptea;

– nu ai grija permanentă a machiajului dacă îţi este indispensabil;

– dacă ai nevoie de redefinirea sprâncenelor sau de o proporţionare a buzelor;

– să rămâi cu machiajul intact după ploaie sau la plajă;

– să ai o formă perfectă a ochilor, buzelor sau sprâncenelor;

– dacă ai nevoie de reconstrucţii, redefiniri sau camuflări post operatorii de cicatrici în urma accidentelor, operaţiilor, arsurilor, bolilor;

– dacă ai urmat tratamente de chimioterapie şi ţi-ai pierdut o mare parte a sprâncenelor şi/sau genelor;

– dacă porţi ochelari, vederea îţi este slăbită, suferi de artrită sau cataractă, iar aplicarea machiajului reprezintă o problemă;

– pentru actriţe, modele, femei de afaceri cărora un machiaj permanent zilnic le este indispensabil;

– dar şi pentru femeile care nu mai au timp sau nu mai au răbdare să se machieze.

În orice condiţii, pe arşiţă, la bazin, în saună, în timpul eforturilor fizice, acest machiaj nu se şterge şi are o formă perfectă, nu-şi pierde din intensitatea culorii. Nu veţi fi prinsă pe nepregătite, veţi economisi timp pentru machiaj şi veţi fi mereu sigură că machiajul este aplicat uniform. Iar forma sprâncenelor şi a buzelor va fi perfectă. Toate aceste lucruri vă dau încredere în sine şi în propria înfăţişare.

Este demn de remarcat că machiajul permanent este folosit nu numai din considerente estetice, el este de folos şi din punct de vedere medical. De exemplu, alergia la cosmetica decorativă nu este un motiv de a renunţa pentru totdeauna la frumuseţe, este suficient, din când în când, să mergeţi la salon. Este o soluţie şi pentru femeile cu o piele problematică, pentru a nu irita pielea, o dată în plus, cu produse demachiante. Apropo, tatuajul pleoapelor este chiar o modalitate de a păstra tinereţea. Pielea din jurul ochilor îmbătrâneşte repede, iar utilizând în mod constant produsele cosmetice pe pleoape vor apărea riduri mici; cu totul altceva este un machiaj semipermanent.

Desigur, niciun specialist nu va spune exact cât timp se va menţine machiajul permanent, deoarece aceasta depinde de caracteristicile pielii şi de stilul de viaţă. Aproximativ de la 2 la 5 ani. La femeile mature claritatea şi culoarea make-up-ului se vor menţine mai mult decât la femeile tinere. Acest lucru se datorează faptului că în organismul tânăr celulele se regenerează mai rapid. Treptat, pigmenţii sunt absorbiţi, fără a lăsa urme. Şi totuşi, trebuie să înţelegem că pigmentul nu va dispărea într-o zi şi nici chiar într-o lună, de aceea, odată ce v-aţi decis, trebuie să menţineţi frumuseţea la nivel.

machiaj-semipermanent.blogspot.ro

lrevenco@yahoo.com

Tag

S-ar putea să-ți placă și...

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *