LOADING

Scrie...

Cum alegi culoarea potrivita pentru par?

Share

V-ar placea sa alegeti o culoare diferita pentru parul dumneavoastra? De ce, nu? Trebuie sa retineti insa ca, desi se poate trece de la negru la blond platinat, trebuie sa va ganditi foarte bine, deoarece odata schimbata culoarea, nu se mai poate face înapoi!

Iata sfaturile noastre pentru alegerea corecta a colorii pentru par:

Culoarea potrivita este cea care se armonizeaza cu personalitatea dumneavoastra cu pielea si culoarea ochilor.

• Daca aveti un ten deschis, ochii de culoare deschisa si parul blond deschis sau închis.

Pentru un look natural, aplicati-va suvite, de la cenusiu la blond. Pentru un pic mai multa vivaciatate, intensificati culoarea cu suvite castanii închis sau cu tonalitati calde care sa realizeze un contrast între ten si par. Evitati tonalitatile aurii închis, care închid culoarea tenului.

• Daca aveti un ten masliniu, ochii închisi la culoare si parul castaniu închis sau negru. Pentru un look natural, alegeti o culoare maronie/castanie sau încercati reflexe mai vii (aramiu, ciocolatiu), care intensifica armonios culoarea. Pentru o culoare mai piperata, puteti încerca blondul platinat, daca aveti parul foarte scurt, pentru a realiza un contrast între ten si par. Evitati: tonalitatile aramii aurii sau portocalii, care dau un aspect artificial.

 

Tag:

Din aceeași categorie

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *