Scrie...

INGRIJIREA CORPULUI

Mai slaba, mai frumoasa, mai sanatoasa…

Share

Nu degeaba se spune despre criosauna ca este „secretul frumusetii si tineretii vesnice”! E drept ca nu mai e chiar un secret, dar efectele criosaunei sunt numeroase, ajutand in acelasi timp atat la eliminarea surplusului de kilograme, cat si la reinnoirea si imbunatatirea aspectului pielii, având in acelasi timp un important efect antiaging.

Crioterapia (criosauna) este un tratament cu ajutorul caruia se poate realiza o adevarata „trezire” a organismului, cu ajutorul careia toate procesele implicate in metabolism sunt activate, tesuturile sunt stimulate sa se reinnoiasca si sa intinereasca.

Criosauna este o metoda revolutionara, extrem de eficienta, prin care organismul uman poate beneficia de numeroasele efecte terapeutice pe care le au temperaturile extrem de scazute (-150° C – 180° C).

La ce foloseste criosauna?

– ajuta la pierderea in greutate, la eliminarea ridurilor si a celulitei;

– este un aliat in tratarea patologiilor sistemului musculo-scheletic;

– este eficienta in tratamentul bolilor de piele – psoriazis, eczeme si boli alergice;

– remediu pentru boli ale aparatului respirator – astm, bronsita, pneumonie;

– utila in gastroenterologie – ulcere, colite, pancreatite;

– extrem de eficienta in tratarea unor boli neuropsihice – nevroze, tulburari de somn, sindromul de oboseala cronica;

– are un efect terapeutic bun la femeile la menopauza, iar la barbati creste potenta.

Nu uitati!

Criosauna reprezinta una dintre cele mai bune metode pentru combaterea obezitatii. Intr-o singura sedinta la criosauna, de 2 – 3 minute, scapati de aproximativ 100 kcal. In plus, criosauna va scapa si de neplacuta celulita, extrem de inestetica si greu de eliminat prin alte metode. Astfel, prin modul sau de actiune, acest tratament stimuleaza organismul sa-si gaseasca singur echilibru si sa ajunga la parametri normali de greutate si de functionalitate.

Unde?

In Iasi, puteti beneficia de criosauna doar la Terra Centrum! Pentru a afla mai multe despre efectele acestei terapii va asteptam pe www.terracentrum.ro.

 

Tag

S-ar putea să-ți placă și...

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *