Scrie...

INGRIJIREA CORPULUI

Remodelarea corporală după sarcină

Share

Sarcina și aducerea pe lume a unui copil reprezintă pentru fiecare femeie o aventură minunată. Dar, această etapă este urmată, inevitabil, de chinurile revenirii la silueta și la forma anterioară a corpului. Tratamente, diete, suplimente nutritive…

Iată câteva sfaturi simple pentru a vă revigora corpul mai ușor:

Ai grijă de tine! După naștere, principala preocupare a mamei este să satisfacă nevoile copilului chiar cu riscul de a se neglija. Ai grijă de tine, este esențial să-ți găsești timp pentru a te îngriji și a te relaxa.

Mănâncă regulat! Nu este ușor să te organizezi atunci când familia a câștigat un membru nou, care necesită o atenție constantă. Proaspăta mamică uită de obicei să mănânce la orele stabilite. Cu toate acestea, un regim alimentar echilibrat este esențial în lupta cu retenția de apă; în plus, ajută și organismul să se reechilibreze.

NU dietelor agresive! Organismul tău este încă fragil și, prin urmare, nu poate fi supus unor diete prea restrictive. Deci, pentru moment, trebuie să uiți de acest tip de diete!

Fă alegerile potrivite! Este esential să-i asiguri organismului tău toate substanțele nutritive necesare pentru a se regenera. Sunt recomandate suplimentele cu omega-3, antioxidanți, vitamine din complexul B. Faceți mișcare, evitați fumatul și excesul de cofeină sau alcool.

Ai grijă de corpul tău! Tratamentele de remodelare corporală făcute la recomandarea unui specialist constituie un sprijin esențial în regenerarea structurii și elasticității pielii. Nu neglija acest aspect, întrucât dacă nu acționezi din timp riști să rămâi cu imperfecțiuni ireversibile. Vergeturile pot fi diminuate considerabil dacă acționezi din timp, iar celulita poate dispărea complet. În plus, mușchii își vor regăsi tonusul, iar pielea va deveni fermă și elastică. În funcție de caracteristicile corpului tău, specialiștii Darimed Center îți vor propune un program personalizat de tratamente și o dietă ușoară și echilibrată.

Oferta Darimed Center privind tratamentele recomandate proaspetelor mămici este extrem de variată, cuprinzând programe speciale de electrostimulare, vacuum, ultrasunete, împachetări cu fango, parafango și argilă marină, precum și diferite tipuri de masaj.

Te așteptăm să-ți redăm corpul de altădată!

Darimed Center

Centru de sănătate, slăbire ultrarapidă, întreținere și remodelare corporală

Iași, șoseaua Arcu, nr. 17 (bl F5, sc F, ap 3, parter) – vizavi de Roderma, de fosta sală Voința, spre Bila, lângă birourile Petrom

0232.237.355

0740.142.235

www.darimedcenter.ro

Tag

S-ar putea să-ți placă și...

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole asemănătoare