Scrie...

FRUMUSETE

Tratament naturist ce combate exfolierea unghiilor

Share

Un remediu naturist perfect ce combate exfolierea unghiilor este masarea lor şi a mâinilor cu ulei de măsline sau de ricin timp de 10-15 minute, oferindu-le astfel hidratarea necesară.

De asemenea, mierea şi albuşul de ou sunt cunoscute pentru proprietăţile de întărire pe care le au asupra unghiilor, o mască ce conţine aceste ingrediente fiind indicată pentru persoanele care se confruntă cu această problemă a unghiilor.

Un alt tratament naturist adecvat pentru tratarea unghiilor exfoliate se obţine din suc de lămâie şi miere care se aplică direct pe unghii prin mişcări circulare, stimulând astfel şi circulaţia sângelui în aceste zone. Alte mijloace de întărire a unghiilor sunt compresele cu glicerină sau cele cu sare de mare. 

Îngrijirea constantă a unghiilor este vitală atât pentru a combate exfolierea lor, dar şi pentru obţinerea unor unghii sănătoase, care vor atrage toate privirile. Nu trebuie să uitaţi că unghiile îngrijite nu reprezintă doar un aspect estetic plăcut, ci trebuie să demonstreze şi faptul că aveţi un stil de viaţă sănătos.

Tag
Articolul următor

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul