Scrie...

FRUMUSETE

Tratamente pentru un zâmbet alb, seducător…

Share

Zâmbetul este important pentru fiecare persoană şi, când dinţii sunt de un alb impecabil, zâmbetul este impresionant. Orice persoană şi-ar dori să aiba dinţii albi, dar de cele mai multe ori culoarea acestora variazp de la galben pal până la maro deschis.

Orice tratament de cosmetizare a zâmbetului începe printr-o albire dentară. Având supervizarea medicului stomatolog şi urmând indicaţiile acestuia, este o procedură total inofensivă, care poate da rezultate spectaculoase. Substanţa activă a produselor de albire este peroxidul de hidrogen, iar în produsele profesionale concentraţia lui ajunge până la 35-40%.

În urma tratamentului de albire pot apărea iritaţii ale gingiei şi sensibilitate accentuată a dinţilor. Aceste efecte sunt temporare şi dispar în 1-3 zile de la efectuarea tratamentului. Albirea dentară reprezintă o soluţie conservatoare pentru rezolvarea discromiilor dentare (coloraţiilor inestetice) uşoare şi moderate apărute pe dinţi.

Metodele de albire sunt:

1. Albirea în cabinet – „in office bleaching” – foloseşte substanţe de albire de concentraţie crescută; se realizează sub controlul medicului, rezultatele sunt imediate;

2. Albirea la domiciliu – „home bleaching” – foloseşte substanţe de concentraţie mai redusă aplicate în gutiere special confecţionate pentru fiecare pacient în parte.

Indicaţiile tratamentului de albire la nivelul dinţilor vitali:

– discromii dentare uşoare sau moderate

– discromii uniform distribuite pe suprafeţele dentare, fără benzi sau pete albicioase

– discromii dentare asociate cu vârsta înaintată

– smalţul integru, fără fisuri sau semne de abrazie

Bijuteriile dentare

Bijuteriile dentare au devenit un accesoriu la modă în ultimul timp şi faptul că se aplică extrem de uşor şi fără durere le fac să devină din ce în ce mai populare printre reprezentantele sexului frumos.

Bijuteriile se aplică pe suprafaţa exterioară a dinţilor, de obicei în regiunea dinţilor frontali (datorită vizibilităţii crescute). Puteţi alege această bijuterie dintr-o mare varietate de culori şi mărimi. Aplicarea nu presupune decât o şedinţă foarte scurtă, total lipsită de durere şi nu presupune găurirea dinţilor, ci pur şi simplu lipirea accesoriului pe dintele ales şi… atât! Aveţi un nou zâmbet, gata de a fi admirat!

 

Tag

S-ar putea să-ți placă și...

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *