LOADING

Scrie...

5 exercitii pentru marirea buzelor

Share

Foarte multe femei apeleaza la chirurgie pentru a-si mari buzele, astfel incat sa poata deveni mai atractive si mai sexy. Este adevarat ca buzele frumoase ii atrag pe barbati, dar nu toate femeile isi pot permite o astfel de operatie, care poate avea chiar si efecte nedorite.

In realitate, fiecare femeie poate face un barbat sa fie nebun dupa frumusetea buzelor ei fara interventie chirurgicala, ci doar cu ajutorul unor exercitii care pot fi facute acasa, fara nici o cheltuiala.

Cat de des trebuie facute aceste exercitii?

In prima luna in care faceti exercitiile este nevoie sa le repetati o data sau chiar de doua ori pe zi. Apoi, faceti exercitiile doar de 2-3 ori pe saptamana ca sa va mentineti forma buzelor.

Pregatirea pentru exercitii

Pentru a obtine cele mai bune rezultate, inainte de inceperea exercitiilor, spalati-va fata si clatiti-va gura intens, intai cu apa calda si apoi cu apa rece. Faceti un set a cate zece exercitii la inceput, apoi treptat cresteti numarul la 20.

Exercitiul 1

Intindeti buzele inainte, deschideti gura, apoi, incet, lipiti buzele si relaxati muschii fetei. tineti gura inchisa, miscati-va buzele secvential catre dreapta si catre stanga, si desenati un mic opt cu buzele.

Exercitiul 2

Intindeti buzele inainte si apoi, incet, expirati, ca si cum ati incerca sa stingeti o lumanare. Relaxati usor buzele dupa acest exercitiu.

Exercitiul 3

Inspirati adanc si apoi bombati-va obrajii in afara si tuguiati-va buzele. Expirati aerul gradual, incet la inceput, iar cand aproape ati terminat, impingeti aerul afara din 2-3 suflari.

Exercitiul 4

Incet, ca intr-un cantec, spuneti [a] [e] [o] [u], apoi inspirati adanc. Bombati-va obrajii in afara si expirati aerul prin gura pe jumatate deschisa, apoi inspirati adanc. Bombati obrajii in afara si expirati pe gura pe jumatate deschisa astfel incat sa va vibreaze buzele. Ar trebui sa produceti un zgomot, ca un suierat.

Exercitiul 5

Pentru 2-5 minute fluierati un cantec cunoscut. incercati sa faceti sa sune cat mai tare si mai clar posibil.

Balsamul face buzele mai frumoase

Nu rezumati eforturile dumneavoasta de a obtine buze frumoase doar la acest set de exercitii. Sunt cateva proceduri de ingrijire a buzelor, care le vor face sa arate magnific. Dimineata este recomandat sa le faceti buzelor un masaj cu o periuta de dinti moale, dupa care trebuie sa aplicati un balsam si abia apoi luciu de buze sau ruj. De asemenea, este recomandat sa aplicati un strat de balsam pentru buze si inainte de culcare.

Tag:

Din aceeași categorie

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *