LOADING

Scrie...

5 sfaturi care va ajuta sa deveniti mai eficienta

Share

Este foarte important sa fiti foarte eficienta, indiferent daca sunteti angajata intr-o firma sau daca aveti propria afacere.

Eficienta personala este o masura a profesionalismului dumneavoastra si factorul determinant al starii dumneavoastra financiare.

Iata cateva sfaturi pe care, daca le urmati, puteti deveni mai eficienta:

1. Definiti-va obiectivele

Pentru a sti pe unde trebuie sa mergeti, trebuie sa stiti unde vreti sa ajungeti. Stabiliti-va cu exactitate obiectivele si metodele prin care doriti sa le realizati.

2. Folositi toate mijloacele pentru a economisi timp si pentru a va imbunatati productivitatea

Renuntati la toate activitatile inutile pe care le desfasurati pe parcursul zilei. Analizati cu atentie si veti vedea ca multe dintre activitatile dumneavoastra de zi cu zi nu va ajuta cu nimic pentru atingerea obiectivelor propuse.

3. Aveti grija de sanatatea dumneavoastra

Incercati sa adoptati un stil de viata sanatos, renuntati la vicii si la dependente, alegeti un program alimentar echilibrat. Toate aceste aspecte, aparent irelevante, sunt foarte importante pentru starea dumneavoastra fizica si emotionala si pentru eficientizarea afacerilor. O persoana depresiva, de exemplu, nu poate fi de succes.

4. Munciti ordonat

Incercati ca atunci cand va apucati de un lucru sa ȋl duceti pana la capat. Nu treceti de la un lucru la altul deoarece riscati sa nu terminati nimic la timp. Daca simtiti ca v-ati plictisit de un lucru pe care ȋl faceti sau ca devine monoton, incercati sa faceti o pauza si apoi sa continuati activitatea pana o finalizati.

5. Nu uitati sa va relaxati

Chiar si femeile de afaceri extrem de ocupate trebuie sa-si permita sa se odihneasca. Faceti ȋn fiecare zi ceva ce va place si va face bine: mergeti pe jos, cantati sau dansati, intalniti-va cu prietenii, faceti orice va ȋncarca organismul cu energie pozitiva. Evitati excesele: excesul de munca astazi reduce performanta muncii de maine. Mentineti un echilibru in tot ceea ce faceti si veti gasi cheia succesului!

Tag:

Din aceeași categorie

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *