LOADING

Scrie...

Atentie! Lobii urechilor tradeaza varsta!

Share

Oamenii nu se gandesc decat foarte rar la lobii urechilor. Si totusi ei sunt indici ai trecerii timpului si, prin urmare, ai imbatranirii, considera Asociatia britanica de chirurgie estetica.

Chirurgii efectueaza in prezent tot mai multe corectari ale lobilor, relateaza 7sur7.be.

Wendy Lewis, consilier in chirurgie plastica, spune ca lobii urechilor sunt supusi gravitatiei, ca si barbia si sanii. Cu cat sunt mai jos, cu atat persoana pare mai in varsta. „Si faptul ca femeile poarta ani la rand cercei grei fac lobul sa se lungeasca. Reducerea lui este o operatie simpla, care remodeleaza lobul si-i reda cea mai buna proportie”, arata ea.

Si lobii urechilor se pot resimti in urma unui lifting gresit: daca s-a ridicat prea multa piele, urechea se poate apropia de obraz. Ca atare, micul necaz trebuie rectificat!

Alti chirurgi se concentreaza pe lungimea lobului. Christopher Inglefield, chirurg la Londra, a dezvoltat o metoda de interventie care nu lasa practic nicio cicatrice. Operatia dureaza 45 de minute si se poate face cu anestezie locala.

Urechile nu mint in privinta varstei unei persoane. Prin urmare, ele trebuie ingrijite. Fazel Fatah, presedinte al Asociatiei britanice de chirurgie estetica, spune: „Cand fac un lifting, de obicei grefez putina grasime in lobul urechii ca sa para mai tanar. Odata cu inaintarea in varsta, interiorul lobului urechii pierde grasime. Adaugati acest lucru la efectul gravitatiei si la faptul ca, din motive necunoscute, lobii urechilor cresc odata cu varsta, iar rezultatul nu este tocmai agreabil”.

Tag:

Din aceeași categorie

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *