Scrie...

INGRIJIREA CORPULUI

3 exercitii pentru sani mai mari

Share

Sanul este asemenea unui buzunar al pielii plin cu grasime si cu vase de sange. Din acest motiv, exercitiile pot ajuta doar muschii care sustin sanii, ajutandu-va sa aveti un piept mai frumos.

Exercitiul 1

Impingerile in sus sunt o cale usoara sa va imbunatatiti aspectul muschilor pieptului fara a avea vreun echipament. Pentru a face un astfel de exercitiu, stati cu fata la un perete cu picioarele departate, astfel incat talpile sa fie cam pe aceiasi linie cu soldurile. Puneti mainile pe perete astfel incat bratele sa fie ridicate la nivelul umerilor, sprijinindu-va cu palmele pe perete! Lasati-va incet catre perete, numarati pana la 3 si apoi impingeti-va corpul la pozitia initiala. Este foarte important sa tineti spatele drept! Aceste exercitii ar trebui sa faca parte din rutina zilnica. Daca faceti serii de 10 astfel de exercitii de 4-5 ori pe zi va veti imbunatati muschii pieptului destul de bine.

Exercitiul 2

Luati doua greutati de 1,5 sau de 2 kg fiecare, pe care sa le puteti apuca usor in mana. Intindeti-va pe spate si tineti mainile de o parte si de alta a corpului, cu cate o greutate in fiecare mana. Tineti mainile intinse astfel incat intre brate si corp sa se formeze un unghi drept. Ridicati mainile si aduceti-le una catre cealalta, fara sa indoiti cotul. Dupa ce ati ajuns cu mainile una langa cealalta, indepartati-le usor, aducandu-le la pozitia initiala.

Exercitiul 3

Luati cele doua greutati si intindeti-va pe spate, cu bratele intinse in afara. Indoiti antebratul in sus, astfel incat articulatia cotului sa formeze un unghi drept. tinand greutatile, ridicati mainile in sus, cat de sus puteti, ridicand cotul de pe sol. Reveniti la pozitia initiala.

Tag
Articolul anterior
Articolul următor

S-ar putea să-ți placă și...

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *