Scrie...

FRUMUSETE

Exercitii pentru a scapa de riduri

Share

In ciuda cremelor pe care le folositi si a mastilor costisitoare exista riscul ca ridurile sa se accentueze, in special pe frunte, in jurul ochilor sau in coltul buzelor.

Daca tratamentele cu plante si masti nu v-au ajutat atat cat v-ati dorit, incercati prin exercitii de gimnastica faciala, iar efectul se poate observa in doua sau trei saptamani.

Executati exercitiile zilnic, in fiecare seara si dimineata, timp de cinci minute. Stati in fata oglinzii, pentru a va controla miscarile. Nu treceti la executarea exercitiilor decat dupa ce v-ati curatat tenul si ati aplicat o crema hidratanta.

Pentru a scapa de ridurile de pe frunte fixati aratatorul intre sprancene si ridicati usor fruntea cu ajutorul acestuia. Inchideti apoi ochii usor, clipind de mai multe ori si incretiti nasul. Repetati aceste miscari de cinci ori.

Respirati adanc si apoi umflati obrajii ca si cum ati sufla. Dupa ce ati repetat miscarea de trei ori, inchideti gura si cu un deget pe buze umflati-va din nou obraji, iar apoi pronuntati de mai multe ori litera „o”. Prin acest exercitiu vreti scapa de ridurile din jurul gurii.

Impotriva barbiei duble impingeti maxilarul inainte si inapoi, de zece ori. Rotiti apoi usor capul de la stanga la dreapta si apoi de la dreapta la stanga. Apoi aplecati usor inainte.

Daca vreti sa scapati de ridurile din jurul ochilor, tineti ochii larg deschisi si priviti fix inainte, apoi dupa cateva minute rotiti-i intai spre stanga si apoi spre dreapta. Priviti-va in oglinda si clipiti cat mai des fara a strange ochii prea tare.

Tag

S-ar putea să-ți placă și...

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *