LOADING

Scrie...

Detoxifiaza-te inainte de Sarbatori

Share

Perioada dinaintea sarbatorilor de Craciun ar trebui sa reprezinte o ocazie nu doar de purificare spirituala, ci si fizica.

O detoxifiere corecta ne fereste de boli, ne ajuta sa combatem eficient imperfectiunile pielii si sa scapam de kilogramele in plus. Una dintre cele mai eficiente metode de detoxifiere se realizeaza cu ajutorul tunelului cu raze infrarosii.

Cum actioneaza razele infraroșii?

Tunelul cu infrarosii este un echipament de slabire modern, ce trateaza cu rezultate spectaculoase obezitatea, celulita, depunerile inegale de grasime. Razele infrarosii au multiple aplicații printre care: eliminarea stratului gras si a celulitei, accelerarea metabolismului, activarea apei moleculare si creșterea nivelului oxigenului in organism. Datorita crearii efectului de sauna, tunelul cu infrarosii ajuta la pierderea in greutate si la detoxifierea profunda a organismului. Razele infrarosii patrund 5-6 cm in tesuturi si actioneaza direct asupra celulelor grase si asupra capilarelor sanguine. Caldura oferita de razele infrarosii este una transmisa in corp si pana la nivel celular, astfel incat senzatia de disconfort termic este minima (la suprafata pielii nefiind atat de evidenta ca in cazul unei paturi termice, de exemplu). In timp ce la sauna obisnuita transpiratia consta in marea majoritate din apa si doar maxim 15% grasimi si alte toxine, in cazul folosirii caldurii patrunzatoare a infrarosiilor ea consta in aproximativ 25-30% din grasimi, metale grele si substante nocive. Vasele de sange se dilata, circulatia sangelui este stimulata, irigarea cu sange se mareste, metabolismul este accelerat.

Totodata, tunelul cu infrarosii are si alte efecte benefice asupra organismului, cum ar fi:

– eliminarea tensiunilor din corp;

– imbunatatirea circulatiei sangelui;

– eliminarea mai buna a substantelor nocive;

– stimularea organelor, frecventei inimii si a metabolismului;

– reducerea celulitei si imbunatatirea aspectului pielii;

– ajuta la reducerea considerabila a greutatii corporale;

– intinderi musculare;

– dureri de articulatii, etc.

Asadar, daca doriti o detoxifiere profunda si corecta a organismului, fara efecte adverse, dar care sa se reflecte si in aspectul exterior, tunelul cu infrarosii este solutia. Pentru detalii suplimentare privind acest tratament va asteptam la Darimed Center.

Darimed Center

Centru de sanatate, slabire ultrarapida, intretinere si remodelare corporala

Iasi, soseaua Arcu, nr. 17 (bl F5, sc F, ap 3, parter) – vizavi de Roderma, de fosta sala Vointa, spre Bila, langa birourile Petrom

0232.237.355

0740.142.235

www.darimed.ro

 

Tag:

Din aceeași categorie

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *