LOADING

Scrie...

Parul – toate pericolele verii!

Share

Vara este o perioada in care parul este supus tuturor testelor. Sarea, clorul, soarele, vantul… toate comploteaza pentru a distruge integritatea firului de par.

Pentru a va proteja parul in acest sezon, trebuie sa va procurati o crema de protectie impotriva razelor UV. Ideal este, chiar daca folositi o astfel de crema, sa va acoperiti parul atunci cand mergeti la plaja sau cand intrati in piscina sau in mare.

Foarte important este sa folositi doar produsele speciale pentru ingrijirea parului, intrucat aplicarea anumitor uleiuri (ca de exemplu cel de floarea soarelui) pot duce la degradarea acestuia sub actiunea razelor solare.

Trebuie sa mai stiti si ca parul vopsit este mult mai sensibil intrucat acesta a fost deja expus la actiunea amoniacului si a altor substante alcaline din vopsea. Asadar, trebuie sa-i redati parului echilibrul prin utilizarea unor masti intense. De asemenea, este recomandata si tratarea parului cu ulei de Argan sau migdale, precum si taierea, la sfarsitul sezonul cald, a varfurilor uscate ale parului, astfel incat acesta sa se poata regenera mai rapid.

Tag:

Din aceeași categorie

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *