Scrie...

INGRIJIREA CORPULUI

Crioterapia – tinereţe fără bătrâneţe

Share

Crioterapia, cel mai revoluţionar tratament de întinerire, scădere în greutate şi eliminare a imperfecţiunilor pielii este şi în Iaşi. După o serie de proceduri, greutatea corpului poate scădea cu 7 până la 10 kg, se reglează activitatea hormonală şi metabolismul, generând o stare de bine ce durează în timp!

Crioterapia, aşa cum este denumită terapia prin frig, se practică de secole sub diverse forme (comprese reci, gheaţă etc). În ultimii ani, ea a fost redescoperită, ba chiar reinventată, graţie studiilor şi tehnologiilor de care dispunem.

Criosauna este opusul unei saune convenţionale, organismul fiind expus pentru foarte scurt timp (1 – 3 minute) la o temperatură cuprinsă între -120°C şi -180°C. În ciuda valorilor extrem de scăzute, corpul nu îngheaţă, deoarece aerul din criosaună este foarte uscat.

Şocul termic scurt şi controlat ajută organismul să-şi regăsească echilibrul, elimină stresul şi consecinţele sale, reduce celulita şi greutatea corporală. În funcţie de greutatea corporală şi temperatura din cabină, în timpul unei proceduri se pot „arde” 150-200 kcal, iar între proceduri peste 1.000 kcal, ceea ce înseamnă că după o serie de 20 – 30 proceduri, greutatea corpului poate scădea cu 7-10 kg.

Crioterapia acţionează şi asupra vaselor sanguine, în special asupra vaselor mici, cărora le reduce permeabilitatea peretelui, prevenind apariţia edemelor. Astfel, împiedicând ieşirea apei din vasele de sânge şi stimulând lipoliza (topirea grăsimilor), crioterapia este o metodă revoluţionară de combatere a celulitei. În plus, frigul de scurtă durată stimulează circulaţia, ducând la o oxigenare mai bună a ţesuturilor. După criosaună se obţine o regenerare naturală a celulelor, adică un organism mai tânăr, se stimulează sistemul imunitar, se reglează activitatea hormonală şi metabolismul, se îmbunătăţesc funcţiile sexuale. În timpul procedurilor, organismul generează endorfine, supranumite „hormonul fericirii”, ceea ce asigură întregului corp o stare tonică, o stare de bine ce durează în timp.

În Iaşi, puteţi beneficia de criosaună în cadrul Terra Centrum.

Tag

S-ar putea să-ți placă și...

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *