Scrie...

INGRIJIREA CORPULUI

Endermologia – tratamentul care invinge celulita

Share

Este cunoscut faptul ca tesutul adipos se poate elimina mult mai usor daca se intervine la scurt timp dupa aparitia lui.

Pentru ca rezultatele sa fie maxime, va recomandam endermologia – cea mai noua procedura de eliminare a celulitei si a tesutului adipos.

Practic, tratamentul se realizeaza cu ajutorul unor aparate care actioneaza pe zonele afectate prin rulare si aspirare, maseaza in profunzime suprafetele cu probleme, imbunatatind circulatia sanguina.

Toxinele si surplusul de apa retinuta sunt eliberate, in timp ce tesutul este intins.

Endermologia are efecte benefice asupra fenomenelor de lipoliza la nivelul adipocitelor, adica de folosire a grasimii din adipocit ca sursa de energie pentru nevoile curente ale organismului, realizand micsorarea depozitelor de grasime per total.

Dupa doar 15 sedinte de endermologie se observa o intinerire a pielii, care se tonifica, devenind mai elastica si mai rezistenta.

Tratamentul propriu-zis trebuie sa contina 10-24 de sedinte de endermologie, iar frecventa sedintelor, cel putin la inceputul tratamentului, trebuie sa fie de 2-3 pe saptamana.

Endermologia in mainele unui terapeut experimentat are o valoare de necontestat in lupta impotriva celulitei.

Alte utilizari ale endermologiei:

– este unica metoda de „fitness al pielii”; este o metoda foarte eficienta de stimulare a elasticitatii pielii. Exista un protocol special destinat pielii cazute, sedintele de tratament nefiind la fel de frecvente ca cele pentru celulita, tratamentul trebuind sa fie sustinut si de lunga durata, de ordinul anilor.

– este un drenaj limfatic eficient. Practic, drenajul limfatic endermologic a inlocuit aproape definitiv vechile metode manuale.

lifting facial nechirurgical si modelare a zonelor cu adipozitate in exces sau cu piele cazuta de la nivelul fetei si a gatului.

Rezultatele bune nu sunt date numai de aparatura, ci si de corecta ei utilizare, calitatea trainingului personalului fiind de o importanta majora. Este cu siguranta necesar un diagnostic clinic precis pentru cea mai buna abordare terapeutica in orice patologie. Pentru acest lucru este util sa consultati un medic.

Alegeti endermologia pentru:

inlaturarea celulitei

slabirea localizata

marirea tonusului muscular

inlaturarea aspectului de „coaja de portocala”

intinerire corporala

Dr. Ina Habasescu

insansrl@yahoo.com

 

Tag

S-ar putea să-ți placă și...

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *