Scrie...

CARIERA

Femeia de succes in societatea moderna

Share

Ce este o femeie de succes in ziua de astazi? Veti spune poate ca este o femeie care are o cariera, care are un loc bun de munca sau poate o femeie care are o afacere.

Acestea sunt cele mai frecvente raspunsuri, dar in ce masura contribuie acesti factori la succesul femeii moderne? Cine stabileste si care sunt regulile in functie de care societatea decide daca o femeie este „de succes” sau nu?

Se spune ca a avea succes inseamna sa obtii ceea ce-ti doresti si sa fii fericita cu ceea ce ai. Acestea sunt cele doua fete ale monedei, dar amandoua, in final, se reduc la un singur lucru: dorintele noastre!
Astfel, in final, o femeie de succes este cea care reuseste sa-si indeplineasca dorintele, cea care-si atinge scopurile! Nu conteaza daca si-a dorit sa fie neurochirurg, bucatareasa sau secretara!

O femeie de succes este cea care, daca are o afacere care implica foarte multe calatorii, este fericita cu acest lucru, sau o ospatarita pasionata de munca ei… tot femeie de succes este si profesoara nerabdatoare sa-si reintalneasca zi de zi elevii… Toate acestea sunt femei de succes, pentru ca-si iubesc locul de munca si fac exact ceea ce-si doresc!
Daca o femeie si-a petrecut tot timpul avand grija de copii si de casa poate fi „de succes”, daca asta e ceea ce si-a dorit sa faca si daca astfel visele ei au devenit realitate!

Succesul si fericirea sunt doua stari care nu pot exista separat. Pentru a le avea pe amandoua trebuie, inainte de toate, sa va clarificati ceea ce doriti sa fiti, sa stiti ce va place sa faceti, sa va stabiliti un scop si sa-l atingeti!
Succesul este sa va permiteti sa traiti asa cum doriti. Principalul lucru este sa nu fiti prizoniera stereotipurilor, sa nu confundati dorintele personale cu cliseele sociale, sa nu acceptati succesul altcuiva ca un standard obligatoriu.

Ascultati-va dorintele si puneti-le in aplicare! Acesta este succesul!

Tag
Articolul anterior
Articolul următor

S-ar putea să-ți placă și...

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul