Scrie...

CARIERA

Femeile care divorteaza intineresc cu 10 ani

Share

Femeile care divorteaza sunt mai fericite si mai sanatoase decat femeile casatorite. De altfel, femeile divortate intineresc cu pana la 10 ani, potrivit unui studiu care arata care sunt beneficiile pentru femeile care isi parasesc partenerii toxici.

Carol Ferguson, Micki McWade si Rachel Gladstone, consultanti in domeniul relatiilor de cuplu si autorii „Ghidului de supravietuire dupa divort”, vorbesc despre beneficiile femeilor divortate.

Chiar daca prima data nu a mers bine, poti iubi din nou, mai mult si mai bine! Iar urmatoarea relatie ar putea dura pana la finalul vietii.

In timpul casatoriei ai aflat ca nu doar dragostea conteaza si ca totul se face in echipa, astfel esti mai bine pregatita sa te implici intr-o relatie matura si functionala. Dar trebuie sa iei in considerare semnalele care iti aratau ca relatia de cuplu nu mergea intr-o directie buna, dar pe care le-ai ignorat.

Fa o lista cat mai detaliata cu putinta a atributelor partenerului ideal.

Intregul pat este al tau. A dormi singur intr-un pat mare este „simbolic un act de putere”, spun expertii.

E timpul sa arunci toate obiectele pe care le urasti.

Este momentul potrivit pentru a schimba locul mobilierului, pentru a scapa de senzatia de vechi si de a obtine obiecte curate si frumoase.

A trai in pace este una dintre cele mai fericite consecinte ale divortului.

Autorii „Ghidului de supravietuire dupa divort” spun ca dupa o despartire incepe recuperarea emotionala a unei persoane.

Este adevarat ca treci prin momente grele, triste si dificile, dar cu sprijinul familiei si al prietenilor, precum si cu ajutor terapeutic si o vacanta bine meritata, poti trece peste toate.

Este important sa te ierti si sa fii bun cu tine si sa-ti dai timp.

Incepi sa lucrezi si la aspectul fizic. Asta insemna o noua rutina de exercitii si o promisiune noua de a manca mai sanatos.

Vei recastiga controlul asupra vietii tale

Recuperarea controlului asupra vietii inseamna ca vei putea face lucruri care ti-au placut intotdeauna dar la care ai renuntat in timpul relatiei.

Este timpul sa te intorci la cei dragi si sa te distrezi ca in vremurile bune. Prietenii adevarati sunt pentru totdeauna.

Toate lucrurile pe care le-ai lasat in asteptare pentru a fi alaturi de el iti sunt acum la indemana.

Cand devii din nou independenta, faci ceea ce vrei, cand, cum si unde, spun Carol Ferguson, Micki McWade si Rachel Gladstone. Si asa iti va creste stima de sine.

Un divort poate fi inceputul unei vieti complete si mai bune!

Tag

S-ar putea să-ți placă și...

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *