Scrie...

INGRIJIREA CORPULUI

In forma maxima pana la Revelion

Share

Cu siguranta ca incepeti deja sa va preocupati asupra rochiei pe care o veti purta in noaptea dintre ani pentru ca va doriti ca totul sa fie perfect, iar noul an sa inceapa cu o petrecere fara cusur!

Daca va ingrijoreaza faptul ca trebuie sa mai scapati de cateva kilograme pentru ca totul sa fie perfect, va asteptam la Darimed Center, unde specialistii in kinetoterapie si remodelare corporala va vor oferi consultanta pentru realizarea unor programe de remodelare corporala personalizate, cu sanse sigure de reusita! in plus, la Darimed Center veti primi, inca de la prima sedinta de tratament, toate sfaturile privind regimul alimentar potrivit nevoilor organismului dumneavoastra, astfel incat sa obtineti rezultate maxime.

La Darimed Center puteti beneficia de tratamente cu traditie, intens studiate, ale caror efecte asupra organismului sunt cunoscute cu exactitate. Vorbim aici despre: radiofrecventa, cavitatie, electrostimulare, endermologie (vacuum), laser, drenaj limfatic si masaj – tratamente extrem de utilizate si in domeniul medical. In plus, puteti beneficia si de o mare varietate de impachetari extrem de eficiente in scaderea in greutate, eliminarea celulitei si a vergeturilor si detoxifiere. Trebuie sa amintim si ca Darimed Center este singurul centru din Iasi unde puteti beneficia de celebrele impachetari cu argila marina care, pe langa numeroase alte efecte benefice, va ajuta sa slabiti, in doar o luna, o masura la haine!

Este important de stiut ca, la Darimed Center, tratamentele sunt realizate doar de specialisti kinetoterapeuti cu experienta.

Incepute din timp, aceste tratamente de remodelare a corpului va ofera garantia ca de sarbatori veti arata exact asa cum va doriti si ca de Revelion veti purta rochia preferata! Nu mai stati pe ganduri, pana la sfarsitul anului nu mai aveti chiar asa de mult timp!

Detalii suplimentare despre aceste tratamente si despre tarifele practicate gasiti pe www.darimedcenter.ro.

Darimed Center

Centru de sanatate, slabire ultrarapida, intretinere si remodelare corporala

Iasi, soseaua Arcu, nr. 17 (bl. F5, sc. F, ap 3, parter) – vizavi de Roderma, de fosta sala Vointa, spre Bila, langa birourile Petrom

0232.237.355

0740.142.235

www.darimedcenter.ro

 

Tag

S-ar putea să-ți placă și...

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *