Scrie...

MODA & MIRESE

Preferinta pentru tocurile inalte se mosteneste!

Share

Cum e mama, asa si fiica… Preferinta pentru tocurile inalte se transmite de la mama la fiica, dupa cum releva cifrele unui studiu comandat de Debenhams.

92% dintre mamele si fiicele participante la studiul britanic au acelasi gust in materie de incaltaminte. Ele au indicat, separat, ca au aceleasi preferinte pentru pantofi, pentru inaltimea tocului si chiar si pentru culoarea incaltarilor.

Diferitele teste efectuate pana acum sugereaza ca preferinta pentru mersul pe tocuri inalte poate fi mostentit, insa nimic nu poate sustine acesta teorie cu adevarat.

Natelle Baddeley, responsabila cu designul accesoriilor la magazinele Debenhams, a declarat: „daca este vorba de genetica sau de deprinderi formate in perioada adolescentei, nu vom sti niciodata, insa este clara ca dictorul asa mama, asa fiica se aplica in cazul mersului pe tocuri”.

Interesant este si faptul ca observatorii care s-au ocupat de aceasta cercetare de piata au constatat ca fiicele mamelor care aveau dificultati la mersul pe tocuri aveau, la randul lor, un mers mai putin elegant.

„Corelatia este frapanta. Putem repera foarte usor intr-o multime mama si, bineinteles, fiica. Iar aceasta gratie modului similar de a merge pe tocuri”, a declarat Natelle Baddeley pentru Daily Mail.

Multe dintre celebritati demonstreaza ca aceasta teorie este viabila. Este de ajuns sa ne uitam la Katie Holmes si fiica sa Suri Cruise sau la Madonna si Lourdes. Si, cu siguranta, la fel se va intampla si in cazul Victoriei Beckham si a fiicei sale Harper…

 

Tag

S-ar putea să-ți placă și...

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *