Scrie...

RELATII SI SEX

Zece tehnici garantate de abordat barbatii

Share

Toata lumea a flirtat. Este drept, insa, ca in multe cazuri aceasta actiune nu a avut efectul asteptat. De ce? Simplu. Flirtul este o arta, care cuprinde mai multe tehnici.

Revista Glamour a realizat o lista cu cele mai bune si, totodata, eficiente zece flirturi pe care femeile le pot folosi pentru a intra in gratiile masculilor.

1. Facutul cu ochiul

Facutul cu ochiul poate fi amical sau din curtoazie, insa, daca vreti sa opriti un barbat din drumul lui, trebuie sa il modificati putin. Incercati „facutul lent din ochi”! Mai exact, inchideti-va pleoapa si deschideti-o incet. in acelasi timp, apropiati-va cu umarul si ridicati-va barbia, ca si cum ati rade cu incetinitorul. Aceasta tehnica are un mesaj foarte clar, cunoscut de toti barbatii.

2. Plimbatul mainii prin par

Parul lung reprezinta un avantaj extrem de important al oricarei femei. Daca va plimbati mana prin el sau daca va intoarceti brusc capul, puteti cuceri pe oricine. Iar explicatia e simpla. De cand lumea, barbatii au fost, sunt si vor fi atrasi de o femeie care isi atinge podoaba capilara!

3. Fixatia orala

Este ceva ce trebuie facut cu predilectie seara sau noaptea. Sugeti o acadea, lingeti-va pe buze, suav, cu incetinitorul. Intr-adevar, pare a scena de film porno, insa efectul este scontat.

4. Oglinda

Este o tehnica subtila si foarte simpla. Daca stati la bar sau la o masa, aplecati-va spre el. Daca este interesat, se va apleca si el. Metoda „oglinda” functioneaza si mai bine combinata cu un zambet usor, cu contact vizual si, evident, cu un decolteu generos.

5. Soapta!

Profesorii isi modifica volumul vocii pentru a atrage atentia. Uneori, in loc sa il mareasca, vorbesc mai incet. Daca pentru ei functioneaza, de ce nu ar merge si in cazul vostru? in plus, psihologii spun ca, atunci cand vorbesti in soapta unui barbat, imaginatia lui o ia razna si va vede deja pe intuneric, in pat.

6. Atingerea „accidentala”

O tehnica extrem de subtila, dar si dezarmanta pentru orice barbat. Cand stati jos, indiferent unde, aveti grija ca barbatul sa va atinga mana sau piciorul. Evident, accidental. Sau cel putin el sa creada asta! In 90 la suta dintre cazuri, daca barbatul este interesat de voi, va repeta gestul in maxim o ora.

7. Privirea insistenta

Functioneaza, insa aveti grija sa nu prelungiti prea mult momentul. Riscati sa se transforme in holbat si va puteti speria „victima”! Priviti-l in ochi maxim cinci secunde, avand grija ca in acest timp sa ii zambiti larg.

8. Zambetul

Barbatii adora dintii albi si femeile bucuroase care isi exprima fericirea in preajma lor. Este cea mai simpla tehnica pe care o poate face o femeie. Combinati-o cu tehnica numarul sapte. Daca nu aveti succes, este clar ca barbatul respectiv nu este interesat.

9. Preludiul… picioarelor

Acest gest ii innebuneste pur si simplu pe barbati. Cand sunteti la masa, atingeti-l cu piciorul repetat. Este o tehnica putin agresiva, care functioneaza cu predilectie in cazul in care barbatul este mai tanar decat dumneavoastra.

10. Sunteti femei!

Uneori, nu este nevoie de niciuna dintre cele noua tehnici de mai sus pentru a cuceri un barbat. Sunteti femei si, prin acest simplu fapt, captati atentia masculilor. Este ceva natural!

 

Tag

S-ar putea să-ți placă și...

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *