Scrie...

CARIERA

Reality-show-urile incurajeaza femeile sa se deteste!

Share

Fetele sunt intr-un razboi fara mila in diverse reality-show-uri difuzate pe aproape toate posturile de televiziune. Reglari de conturi, insulte… fetele lupta pentru putere fara clasa si fara demnitate. In opinia psihologului Robi Ludwig, aceste emisiuni de televiziune incurajeaza femeile sa se poarte din ce in ce mai urat!

Agresiunea relationala este foarte frecventa la tinerele fete”, constata cu regret psihologul. „Iar acest lucru, aceasta rautate, se transmite in viata de zi cu zi. Daca un copil se uita la acest tip de interactiune, mesajul pe care-l percepe este urmatorul: esti cu atat mai popular cu cat esti mari rau si mai meschin. Fetele se inscriu foarte bine in acest scrip mental”, mai spune Ludwig.

Acest tip de comportament nu influenteaza chiar toate fetele care se uita la televizor, insa are un impact major asupra relatiilor umane. „Fetele care spun stiu ce inseamna prietenia, iar aceasta nu seamana cu ceea ce vedem la televizor pot face diferenta. Totusi, baietii care privesc la emisiunile acestea isi pot forma o imagine eronata sau un stereotip despre ce inseamna relatiile dintre fete. Iar acest fapt are un impact major asupra tuturor”, crede psihologul Robi Ludwig.

 

Tag

S-ar putea să-ți placă și...

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *