Scrie...

INGRIJIREA CORPULUI

Remedii eficiente impotriva celulitei

Share

Plantele s-au dovedit extrem de utile in prevenirea si combaterea celulitei. Oregano, papadia, ungurasul, dar si iedera pot imbunatati vizibil aspectul pielii.

Preparati o infuzie lasand sa fiarba 10 grame de flori de oregano (proprietati stimulatoare si tonifiante) intr-un litru de apa, timp de 10 minute. Filtrati si beti doua cani din aceasta infuzie, zilnic.

Eficienta este si infuzia de papadie. O puteti prepara prin fierberea a 30 de grame de frunze din aceasta planta intr-un litru de apa, timp de 10 minute. Filtrati si beti un pahar zilnic. Acest remediu nu este recomandat in cazul persoanelor care sufera de pietre la colecist.

Un alt remediu recomandat este infuzia de unguras. Puteti prepara acest remediu prin fierberea a 35 de grame de flori si frunze din aceasta planta intr-un litru de apa, timp de 10 minute. Lasati infuzia sa se raceasca si beti tot preparatul pe parcursul zilei.

Ca remediu extern va recomandam decoctul de iedera. Acesta poate fi preparat prin fierberea la foc mic a 500 de frunze de iedera in trei litri de apa, timp de doua ore. Filtrati si varsati decoctul in apa de baie.

 

Tag

S-ar putea să-ți placă și...

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul