Scrie...

FRUMUSETE

Secretul frumusetii Cleopatrei!

Share

Laptele de magarita, despre care se crede ca era secretul perfectiunii Cleopatrei, este util in dietele de slabire. Acest tip de lapte contine cantitati mari de omega 3 si calciu, este benefic pentru inima si mentine nivelul energiei ridicat.

Cercetarile anterioare sugerasera ca laptele de magarita, bogat in proteine, este o buna alternativa pentru laptele de vaca pentru persoanele cu alergii, scrie dailymail.co.uk.

Oamenii de stiinta italieni au facut o comparatie intre laptele de vaca si cel de magarita. Acestia au hranit cobai cu ambele tipuri de lapte, iar rezultatele studiului au demonstrat ca animalele hranite cu lapte de magarita s-au ingrasat mai putin decat cele hranite cu lapte de vaca.

Cobaii hraniti cu lapte de magarita aveau, de asemenea, niveluri mai scazute de grasimi care pot dauna arterelor si inimii, iar energia acestora era mai mare.

In concluzie, consumul de lapte de magarita ar trebui incurajat, au afirmat cercetatorii in cadrul unui Congres International al Obezitatii ce a avut loc la Istanbul.

Laptele de magarita a fost folosit inca din vremurile stravechi. Hipocrate, parintele medicinei, a recomandat laptele de magarita pentru orice afectiune, de la muscaturile de sarpe pana la sangerarile din nas.

Se spune ca Poppaea Sabina, cea de-a doua sotie a imparatului Nero, isi spala fata cu lapte de magarita de sapte ori pe zi si cerea sa fie insotita in calatorii de turme de magari.

O magarita produce mai putin de un litru de lapte pe zi, in timp ce o vaca poate produce de pana la zece ori mai mult. Probabil de aceea legenda spune ca era nevoie de 700 de magarite pentru a da cantitatea de lapte necesara baii zilnice a Cleopatrei.

 

Tag

S-ar putea să-ți placă și...

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *