Scrie...

INGRIJIREA CORPULUI

Secretul unei siluete de invidiat

Share

Cu siguranță că vă întrebați ce fac unele femei de-și păstrează permanent un trup de invidiat! Cu excepția câtorva norocoase posesoare a unui metabolism extrem de activ și a unui echipament genetic special, pentru cele mai multe imaginea perfectă este rezultatul unor programe dietetice speciale și, în special, a tratamentelor de remodelare corporală.

Da, nu a spus nimeni că este ușor să ai talie de viespe și piele perfectă, lipsită de celulită sau vergeturi, dar ceea ce trebuie să rețineți este că nimic nu este imposibil!

Specialiștii de la Darimed Center vă oferă consultanță pentru realizarea unor programe de remodelare corporală personalizate, cu șanse sigure de reușită! În plus, La Darimed Center veți primi, încă de la prima ședință de tratament, toate sfaturile privind regimul alimentar potrivit nevoilor organismului dumneavoastră, astfel încât să obțineți rezultate maxime.

La Darimed Center puteți beneficia de tratamente cu tradiție, intens studiate, ale căror efecte asupra organismului sunt cunoscute cu exactitate. Vorbim aici despre: electrostimulare, endermologie (vacuum), laser, drenaj limfatic și masaj – tratamente extrem de utilizate și în domeniul medical. În plus, puteți beneficia și de o mare varietate de împachetări extrem de eficiente în scăderea în greutate, eliminarea celulitei și a vergeturilor și detoxifiere. Trebuie să amintim și că Darimed Center este singurul centru din Iași unde puteți beneficia de celebrele împachetări cu argilă marină care, pe lângă numeroase alte efecte benefice, vă ajută să slăbiți, iîn doar o lună, o măsură la haine!

Este important de știut că, la Darimed Center, tratamentele sunt realizate doar de specialiști kinetoterapeuți cu experiență.

Începute din timp, aceste tratamente de remodelare a corpului vă oferă garanția că de Crăciun veți arăta exact așa cum vă doriți și că de Revelion veți purta rochia preferată! Nu mai stați pe gânduri, până la sfârșitul anului nu mai aveți chiar așa de mult timp!

Detalii suplimentare despre aceste tratamente și despre tarifele practicate găsiți pe www.darimedcenter.ro.

Darimed Center

Centru de sănătate, slăbire ultrarapidă, întreținere și remodelare corporală

Iași, șoseaua Arcu, nr. 17 (bl F5, sc F, ap 3, parter) – vizavi de Roderma, de fosta sală Voința, spre Bila, lângă birourile Petrom

0232.237.355

0740.142.235

www.darimedcenter.ro

 

Tag

S-ar putea să-ți placă și...

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *