LOADING

Scrie...

Slabiti instant 5 kg si intineriti cu 5 ani!

Share

In lupta pentru frumusete, femeile sunt capabile de aproape orice: regimuri drastice, sute de ore de fitness, cosmetice scumpe.

Nu este un secret faptul ca pentru a arata perfect avem nevoie nu doar de o minune prin care sa scapam de kilogramele in plus, ci si de tratamente prin care sa eliminam celulita, sa tonifiem pielea si sa scapam de vergeturile tot mai evidente care ne brazdeaza corpul.

Prin tratamentele oferite, Darimed Center va pune la dispozitie solutii pentru toate aceste probleme. Rezultatele vor depasi chiar si cele mai exigente asteptari!

Daca doriti un tratament cu adevarat miraculos, cu rezultate imediate, cel mai bine este sa optati pentru impachetarile cu argila marina, efectuate la temperatura corpului, cu bandaje elastice care au fost scufundate in prealabil in solutie pe baza de argila marina, sare si adausuri de metale.

Tehnica de aplicare a bandajelor este minutios realizata astfel incat tesutul adipos va fi comprimat si veti arata ca si cum ati fi slabit instant pana la 5 kg.

Datorita proceselor osmotice din timpul impachetarii toxinele si particulele de lipide ies in bandaje astfel incat celulita dispare aproape in totalitate.

O singura impachetare rivalizeaza cu un pachet intreg de 10 sedinte de masaj anticelulitic.

Un singur tratament va va face sa aratati minunat si va va scapa de cel putin 15 cm garantati. O impachetare dureaza doua ore, dar dupa realizarea tratamentului veti fi sculptata, revigorata, tonifiata, fara celulita in proportie de 60 la suta!

Pielea va fi matasoasa si detoxifiata, vergeturile vor disparea, iar zonele pe care vi le doriti mai ferme vor intineri cu 5 ani.

Si, asta nu e tot! Puteti opta pentru tratamentul cu ultrasunete, cu efecte miraculoase in combaterea celulitei, pentru vacuum pentru tonifierea muschilor si liftingul pielii sau pentru electrostimulare cu programele ei de drenaj limfatic si reducere in centimetri.

Si, sa nu uitam de termoelectrostimulare, care va va scapa de celulita mixta, cea mai complicata si mai periculoasa forma intalnita.

Toate aceste tratamente sunt acum la indemana dumneavoastra si le puteti gasi intr-un singur loc, la Darimed Center!

Va asteptam sa va impartasim din experienta noastra si sa va ajutam sa deveniti mai suple, mai frumoase si mai increzatoare in fortele proprii!

Echipa Darimed

Corina Darie

Fiziokinetoterapeut

Darimed Center

Centru de sanatate, slabire ultrarapida, intretinere si remodelare corporala

Adresa: Iasi, soseaua Arcu nr. 17, bl. F5, sc. F, ap. 3, parter

Vis-a-vis de Roderma, de fosta sala Vointa, spre Billa, langa birourile Petrom

Programari: 0232/237.355 sau 0740/14.22.35

 

Tag:

Din aceeași categorie

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *