Scrie...

INGRIJIREA CORPULUI

Tratamente pentru o talie subtire si un abdomen plat

Share

Tratamentele inovative si procedurile de ultima generatie ne dau posibilitatea sa slabim atunci cand dorim doar in anumite zone ale corpului, localizat.

Aceste tratamente sunt ideale persoanelor care nu au o greutate corporala exagerat de mare, dar care au depus grasimile in zone precum abdomenul sau soldurile.

Electrostimularea – este un tratament care inlocuieste foarte bine sportul, intrucat, datorita impulsurilor electrice transmise prin intermediul unor electrozi, muschii se contracta succesiv, cu a anumita ritmicitate, avand ca rezultat tonifierea, dar si stimularea topirii grasimilor de pe muschi.

Vacuumul – este un tratament extrem de eficient in special in cazul pielii lasate si al celulitei. Practic, pielea este rulata cu ajutorul unui dispozitiv, fiind tonifiata si devenind astfel mai elastica si mai ferma.

Ultrasunetele – actioneaza in profunzime asupra adipocitelor, stimuland in mod direct arderea grasimilor. Sunt extrem de eficiente in tratarea celulitei.

Realizate alternativ, vacuumul, ultrasunetele si electrostimularea se completeaza reciproc si isi potenteaza efectele.

Impachetarile – fie ca sunt realizate in termocuverta sau in tunel, constituie o metoda eficienta de introducere a substantelor active din cremele tratament pana in straturile profunde ale pielii. In functie de zonele tratate si de problemele si necesitatile individuale se poate opta pentru impachetari cu fango, parafango, ciocofango sau variate creme anticelulitice sau de reducere a vergeturilor.

Daca doriti un raspuns rapid, o solutie „de urgenta”, va recomandam impachetarile cu argila marina. Acestea comprima tesutul adipos si va pot ajuta sa slabiti cel putin o masura la haine dupa trei impachetari.

Specialistii Darimed Center va pot oferi solutii personalizate in functie de nevoile si de problemele cu care va confruntati astfel incat sa puteti obtine intr-un timp cat mai scurt silueta pe care v-o doriti.

Detalii privind tarifele practicate, abonamente si promotii, gasiti pe www.darimed.ro.

Darimed Center

Centru de sanatate, slabire ultrarapida, intretinere si remodelare corporala

Iasi, soseaua Arcu, nr. 17 (bl F5, sc F, ap 3, parter) – vizavi de Roderma, de fosta sala Vointa, spre Bila, langa birourile Petrom

0232.237.355

0740.142.235

www.darimed.ro

 

Tag

S-ar putea să-ți placă și...

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *