Scrie...

CARIERA

7 pasi pentru a avea cariera pe care o visati

Share

Credeti ca este imposibil sa construiti si sa mentineti o cariera de succes, sa aveti o viata personala implinita, sanatate si fericire, in acelasi timp?

Descoperiti 7 pasi care va vor ajuta sa aveti cariera pe care v-o doriti, avand totusi viata la care ati visat.

  1. Creati-va o viziune asupra vietii

Imaginati-va cum ar arata o zi perfecta pentru dvs. Care sunt telurile dvs in viata? Ce va vine in minte cand va ganditi la toate acestea? Imaginati-va cum ar fi viata dvs in fiecare zi daca, pur si simplu, totul ar fi perfect!

  1. Gasiti-va o pasiune

Pasiunile ne dau energie; ele gasesc focul care arde adanc in sufletele noastre, ne fac sa sarim din pat dimineata sau sa nu dormim toata noaptea. Pentru a va crea cariera si viata pe care le iubiti afundati-va in pasiunile pe care le aveti si conectati-le la viata de zi cu zi. Ce va place cel mai mult sa faceti?

  1. Traiti-va scopul

Traind, muncind si luptand pentru atingerea unui scop este extrem de important. Cand aveti un scop, va iubiti munca. Scopul va ajuta sa interconectati toate segmentele vietii dvs, sa traiti si sa munciti cu un rost.

  1. Creati-va spatiu

Vietile noastre sunt destul de ocupate in aceste timpuri. Sa recunoastem ca intre cariera, relatii, copii, sefi, treburile casei, sport si multe altele, viata poate fi destul de agitata. Trebuie sa va luati timp si pentru dvs, pentru a respira indelung frumusetea vietii.

  1. Nu va suprasolicitati

Pentru foarte multe persoane, aceasta este cheia cea mai importanta pentru a trai o viata placuta, fara stres si anxietate. Ganditi-va ce aveti de facut in acest moment si daca simtiti ca sunteti depasita, eliminati activitatile la care puteti renunta.

  1. Ascultati-va vocea interioara

Alegeti sa faceti doar ceea ce va doriti cu adevarat. Ascultati-va intuitia, aveti incredere in propriile ganduri, meditati.

  1. Energia va da valoarea

Auziti vorbindu-se des despre „time management” atat la serviciu, cat si in viata personala. Din nefericire, vorbim cel mai mult despre energie doar cand aceasta ne lipseste. Exista patru tipuri de energie: fizica, emotionala, mentala si spirituala. Modul in care va ingrijiti de aceste energii reprezinta cheia pentru a strabate cu bine intreaga zi, pentru a va finaliza sarcinile, pentru a va mentine relatiile si sanatatea.

Tag

S-ar putea să-ți placă și...

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *