Scrie...

FRUMUSETE

Câteva trucuri pentru gambe mereu frumoase

Share

Câteva sfaturi utile pentru a avea gambe frumoase şi în formă, fie că vă confruntaţi cu circulaţia proastă, cu celulita sau cu un tonus muscular scăzut.

Mișcarea este indispensabilă pentru menţinerea în formă nu doar a gambelor, ci a întregului corp. Este suficientă o plimbare de 3o de minute pe zi. Dacă mergeţi la sală, puteţi face exerciţii speciale pentru tonifierea gambelor.

Dacă este posibil, evitaţi să staţi prea multe ore pe tocuri înalte, deoarece obligaţi picioarele să stea prea mult timp într-o poziţie nefirească; este bine să alternaţi încălţămintea purtată, trecând de la tocuri la talpă joasă.

Consumaţi multe fructe şi legume, deoarece sunt o sursă importantă de vitamina C. 

Consumaţi suficiente lichide, fie că preferaţi apa, ceaiurile sau sucurile proaspete de fructe. 

Consumaţi alimente integrale bogate în fibre alimentare care reglează tranzitul intestinal şi combat constipaţia, care îngreunează întoarcerea venoasă.

O dată pe săptămână faceţi un scrub pentru eliminarea celulelor moarte; puteţi folosi scrubul deja celebru pe bază de cafea şi ulei de măsline sau, pur şi simplu, puteţi folosi o mănuşă specială pentru exfolierea celulelor moarte.

Combateţi celulita prin activitate fizică, alimentaţie sănătoasă şi creme speciale.

Aveţi grijă la schimbările de temperatură care pot accentua problemele de circulaţie; faceţi duşuri alternative cu apă caldă şi rece aplicată direct pe gambe şi aplicaţi uleiuri esenţiale care stimulează circulaţia şi ajută la drenarea toxinelor din organism.

Tag

S-ar putea să-ți placă și...

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *