Scrie...

INGRIJIREA CORPULUI

Pregătiţi-vă pentru plajă!

Share

Vara a venit şi, pentru cele mai multe dintre noi, se apropie concediul. Indiferent de destinaţia aleasă, fie că e mare sau munte, cu siguranţă nu va lipsi plaja. Oricât de plăcut ar suna, pregătirea corpului pentru plajă este un obstacol destul de greu de trecut, mai ales pentru cele care nu se pot abţine de la micile excese alimentare.

Aşadar, dacă nu aţi făcut acest lucru deja, daţi startul la dietă, hidrataţi-vă corespunzător, scăpaţi de kilogramele în plus şi de celulită!

La Darimed Center vă oferim programe personalizate de remodelare corporală adaptate problemelor cu care se confruntă corpul dumneavoastră. Avem pachete speciale pentru lupta cu kilogramele şi pentru eliminarea rapidă a celulitei sau vergeturilor. La Darimed Center puteţi beneficia de tratamente cu tradiţie, intens studiate, ale căror efecte asupra organismului sunt cunoscute cu exactitate. Vorbim aici despre: electrostimulare, endermologie (vacuum), laser, drenaj limfatic şi masaj – tratamente extrem de utilizate şi în domeniul medical. Puteţi alege dintre numeroase şi variate împachetări de la clasicul parafango, la împachetări cu argilă marină, ciocolată, vanilie sau scorţişoară. Trebuie să amintim şi că Darimed Center este singurul centru din Iaşi unde puteţi beneficia de celebrele împachetări cu argilă marină care, pe lângă numeroase alte efecte benefice, vă ajută să slăbiţi, în doar o lună, o măsură la haine!

Mai mult, în cadrul Darimed Center puteţi beneficia şi de tratamente de drenaj limfatic, extrem de necesare pe timpul verii dacă aveţi probleme cu circulaţia periferică, vi se umflă picioarele şi le simţiţi grele.

La Darimed Center beneficiaţi, în primul rând, de sfatul şi experienţa unor specialişti în fiziokinetoterapie şi în remodelare corporală astfel că nu veţi fi lăsată să luptaţi singură cu kilogramele în plus. Echipa Darimed Center vă va fi aproape şi vă va oferi toate sfaturile necesare dobândirii unui stil de viaţă sănătos şi unei alimentaţii corecte.

Darimed Center

Centru de sănătate, slăbire ultrarapidă, întreţinere şi remodelare corporală

Iaşi, şoseaua Arcu, nr. 17 (bl F5, sc F, ap 3, parter) – vizavi de Roderma, de fosta sală Voinţa, spre Bila, lângă birourile Petrom

0232.237.355

0740.142.235

www.darimedcenter.ro

Tag

S-ar putea să-ți placă și...

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *