Scrie...

CARIERA

5 moduri de a va simti intotdeauna increzatoare

Share

Sentimentul neplacut de nesiguranta apare de cele mai multe ori doar din cauza noastra. Din pacate, este imposibil sa inlaturam acest sentiment printr-o pastila sau un set de exercitii, ci trebuie incetul cu incetul sa dezvoltam increderea in sine.

Iata cum puteti face acest lucru:

1. Forma fizica buna

O femeie care are probleme de sanatate sau care nu are chiar cea mai buna forma fizica, pur si simplu nu poate fi increzatoare. Daca nu aveti timp sa faceti sport, incercati cel putin sa mergeti mai mult pe jos, sa faceti din cand in cand cate o plimbare si sa renuntati la ascensoare si la scari rulante. Pentru ca starea dumneavoastra generala sa fie buna, trebuie sa macati bine, sa purtati imbracaminte confortabila si incaltaminte comoda. Amintiti-va ca daca fizic nu va simtiti perfect, nu aveti cum sa radiati de incredere.

2. Fiti precisa si punctuala

Increderea ca faceti totul corect si la timp va va incuraja sa actionati cu fermitate si incredere. Punctualitatea este o trasatura foarte importanta a oamenilor de incredere.

3.Aveti grija ce haine purtati

Imbracamintea este cea mai simpla metoda prin care le puteti atrage atentia celorlalti, fiind, de asemenea, punctul de plecare pentru crearea unei impresii asupra noastra. Ganditi-va la ce impresie doriti sa crerati atunci cand mergeti la o intalnire si alegeti imbracamintea potrivita. O femeie imbracata comfortabil si in conformitate cu starea sa interioara, va fi intotdeauna increzatoare si calma.

4. Meditati si relaxati-va

Practicati macar ocazional meditatia si faceti exercitii de respiratie; acestea va vor ajuta sa va relaxati si sa va puneti gandurile in ordine. O femeie care are capacitatea de a se concentra arata tot timpul increzatoare.

5. Oferiti inainte de a cere

Nu va temeti niciodata sa faceti primul pas in stabilirea unei relatii. Invatati sa fiti primitoare, respectoasa, sa aveti o atitudine prietenoasa fata de altii, daca doriti sa obtineti acelasi raspuns. Incepeti intotdeauna cu dumenavoastra, daca doriti sa schimbati lumea din jurul – este o tactica ce le da oamenilor foarte multa incredere in sine.

Tag

S-ar putea să-ți placă și...

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *