Scrie...

CARIERA

Puteti avea o viata mai buna!

Share

Fiecare femeie are obiceiurile si mentalitatea sa. Nu conteaza unde s-a nascut sau ce a studiat, cativa ani petrecuti intr-un anumit loc, alaturi de oameni cu o anumita mentalitate, o influenteaza suficient si isi pun amprenta asupra vietii acesteia.

Unele influente sunt pozitive, dar altele, din nefericire, pot fi negative. Acestea din urma, uneori, o pot impiedica sa traiasca cu adevarat, sa se bucure de ceea ce are.
Sa vedem care ar putea fi unele dintre aceste greseli.

Vi se intampla deseori sa sariti direct la concluzii, fara a incerca sa ajungeti in inima problemei si fara a incerca sa va faceti o imagine corecta? Daca e asa, trebuie sa stiti ca vi se poate intampla sa percepeti lucrurile, nu cum sunt ele in realitate, ci asa cum v-ati gandit dumneavoastra ca au fost.

Multor femei li se poate intampla ca, desi isi doresc foarte mult sa faca un lucru, sa se teama de parerea celorlalti. Acest lucru nu ar trebui sa se intample deoarece numai oamenii care au curaj reusesc cu adevarat in viata.

Pentru alte persoane se poate intampla destul de des sa exagereze, sa dramatizeze inutil anumite situatii. Unele probleme minore sunt percepute astfel ca o catastrofa. Probleme care ar putea fi rezolvate usor sunt solutionate astfel mult mai greu si din cauza blocajului emotional care apare.

Adesea, motivul pentru care unele femei sunt nefericite este „perfectionismul”. Se straduiesc continuu sa gaseasca un loc de munca mai bun sau partenerul perfect – ieal de neatins! Prin urmare, ar fi mai bine daca, cel putin temporar, s-ar multumi cu ceea ce au, cel putin pana obtin ceva ce se aproapie mai mult de perfectiune.

Si, poate cea mai importanta regula pentru o viasa mai buna: trecutul nu are loc in prezent! Trecutul inseamna experienta si atat. Si, chiar daca trecutul nu a fost stralucitor, trebuie sa va eliberati de resentimente si sa nu le purtati cu dumneavoastra prin viata. Numai atunci cand trecutul nu va va mai trage in jos veti putea sa va bucurati cu adevarat de prezent.

Tag
Articolul anterior
Articolul următor

S-ar putea să-ți placă și...

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *