Scrie...

RELATII SI SEX

Cinci barbati de care trebuie sa va feriti

Share

Cititoarele noastre care inca – sau din nou – sunt singure se confrunta probabil zilnic cu prieteni sau parinti care nu pierd nici o ocazie sale prezinte un amic singur, un vecin, un frate, prietenul unui prieten… si, in multe cazuri, aceste intalniri se transformain deziluzii.

Uneori se ajunge la aceste situatii din cauza ca nu este tipul pe care l-ati cautat, alteori din cauza ca ati dat peste tipul care nu s-ar fi potrivit nimanui.

Iata cateva exemple:

Baiatul mamei

“Mama mi-a spus, mama a facut… ” Atentie! Daca deja de la prima intalnire vi se pare ca sunteti in compania mamei si nu a baiatului care v-a invitat in oras… poate canu e cazul sa continuati. Perspectiva unei vieti in umbra unei mame dominante nu place nimanui. Incercati sa incheiati seara intr-un mod cat mai placut si apoi lansati zvonul ca v-ati mutat in Patagonia!

Egoistul

Il recunoasteti imediat. Alege el restaurantul, alege cinematograful, decide ora intalnirii si data urmatoarei intalniri. Daca se simte atat de bine cu el insusi data viitoare ar putea face toate aceste lucruri de unul singur…

Zgarcitul

Alege restaurantul cu cele mai mici preturi, nu lasa bacsis, pierde zeci de minute cautand o parcare gratuita, cand cu cativa lei ar fi putut parca in fata restaurantului…Atentia, daca asta e tot ce poate face la prima voastra intalnire, va lasam sa va imaginati viitorul relatiei dumneavoastra…

Prietenul tuturor

Cu siguranta vi s-a intamplat. Cautati o prima intalnire, o seara intima si linistita, si va regasiti in mijlocul grupului lui de prieteni. Putina atentie pentru dumneavoastra si atat de multa pentru prietenii lui, de care nu se mai poate dezlipi! Plecati! Cat de reprede cu putinta… lasati-l in buna companie si continuati sa priviti in urma.

Vesnicul ex

Cel care ramane in stransa legatura cu toate fostele iubite. Unul din tipii cei mai rai. Iesiti in oras la prima intalnire si va roaga sa treceti pe la fosta lui iubita care e atat de deprimata din cauza despartirii… primeste mesaje pe telefon la fiecare ora din zi si din noapte! Va intrebati daca are un harem sau pur si simplu nu se poate rupe de trecut? Sfat: deveniti cat mai rapid una dintre fostele lui iubite!

Recunoasteti unul dintre aceste profile? Posibil. Este vorba despre o incercare semi-umoristica, dar care nu se indeparteaza mult de experientele pe care mare parte dintre cititoarele noastre le-au trait si ni le-au povestit!

Tag

S-ar putea să-ți placă și...

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *