Scrie...

RELATII SI SEX

De ce fug barbatii de femeile frumoase?

Share

Un studiu la care au participat 1.000 de barbati si femei a scos la iveala faptul ca 88 la suta dintre barbati se simt intimidati de ideea de a se dezbraca in fata unei femei cu un corp perfect.

Conform sondajului, 50 la suta dintre subiecti sunt de parere ca actrita Scarlett Johansson poseda corpul ideal, pentru ca are talia subtire si fesele mari. Aceasta este urmata in top de Beyonce, care indeplineste aceleasi criterii fizice.

Doar 6 la suta dintre participantii la sondaj au declarat ca femeile slabe sunt mai dorite si doar 3 la suta doresc sa o vada pe Victoria Beckham goala.

Barbatii isi apreciaza mai putin corpul, 87 la suta dintre acestia spunand ca seamana cu actorul David Brent, din serialul „The Office”, sau cu fotbalistul britanic Wayne Rooney.

Potrivit Lisei Smosarski, editor al revistei „More”, cea care a intreprins studiul, „unii barbati sunt intimidati de femeile cu corp superb si gasesc ca este dificil sa discute cu ele sau sa se dezbrace in fata lor. Adevarul este ca barbatii sunt fericiti cu femeile obisnuite”, a adaugat editorul.

 

Tag

S-ar putea să-ți placă și...

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *