Scrie...

RELATII SI SEX

De ce o femeie se teme să-şi înşele bărbatul?

Share

O anchetă realizată de Mama Magazine relevă faptul că în cazul unei femei infidele riscul de divorţ este mult mai mare decât în cauzul unui bărbat infidel.

Pentru foarte multe persoane, o viaţă sexuală satisfăcătoare este esenţială. O ruptură poate fi cauzată de faptul că bărbatul este un amant prost sau de numărul mic de acte sexuale. Aproape jumătate dintre persoanele interogate (44%) au indicat că o relaţie nu poate fi durabilă dacă partenerul este slab la pat.

Interesant este şi faptul că existenţa copiilor nu consolidează cuplul. Doar un sfert dintre respondenţi a declarat că relaţia lor a devenit mai puternică după venirea pe lume a copiilor. O femeie din 10 a declarat că a rămas alături de soţ doar pentru a nu le face rău copiilor.

În ceea ce priveşte adulterul, majoritatea celor interogaţi a declarat că partenerul infidel trebuie să recunoască acest lucru în sânul familiei. 54 % dintre femei cred că relaţia lor este sortită eşecului dacă îşi înşeală soţul. În schimb, 37 % dintre femei au declarat că ar da divorţ dacă soţul ar fi infidel.

„De ce cred femeile că o relaţie poate fi salvată dacă soţul este infidel? Nu ştiu. Dar este adevărat că femeile sunt mai puţin susceptibile de a-şi înşela soţul. Iar atunci când se hotărăsc să-l înşele, fără îndoială că se aşteaptă la consecinţe foarte grave”, a declarat Phaedra Werkhoven, redactor şef la Mama Magazine.

Tag

S-ar putea să-ți placă și...

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *