Scrie...

RELATII SI SEX

Barbatii frumosi si singuri, spaima femeilor!

Share

Barbatii, poate mai mult decat femeile, sunt victime ale tentatiilor sexuale, insa ceea ce face diferenta intre cele doua sexe este modul de abordare, ca sa nu punem la socoteala si consecintele asupra relatiilor „oficiale” (acolo unde ele exista).

In momentul in care prin fata barbatilor trece o femeie sexy, acestia incep sa-si priveasca partenera cu ochi critici, dupa cum se arata intr-un studiu efectuat de cercetatorii americani. In ceea ce le priveste pe femei, la vedrea unui tinerel chipes, acestea incep sa duca o lupta asidua pentru a intari relatia in care deja sunt implicate. Pornind de la aceste doua observatii, cercetatorii au tras o singura concluzie: in timp ce barbatii cred ca flirtul cu femei sexy nu le pericliteaza relatia, femeile nu sunt de aceeasi parere, in sensul ca au tendinta de a-si apara relatia mai mult atunci cand vreun burlac acaparator apare prin preajma.

Autorii studiului sustin ca femeile au invatat de-a lungul vietii ca trebuie sa fie precaute la avansurile venite din partea unui barbat, deoarece acesta le-ar putea perturba serios linistea conjugala. In ceea ce-i priveste pe barbati, lucrurile sunt ceva mai complicate, insa s-a demonstrat stiintific ca acestia se pot autoeduca sa respinga avansurile unei femei frumoase atunci cand simt ca flirtul devine periculos pentru relatia in care sunt implicati.

 

Tag

S-ar putea să-ți placă și...

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *