Scrie...

MODA & MIRESE

14 lucruri de facut cu doua seri inainte de nunta

Share

Mergeti la o ultima intalnire ca domnisoara. Veti avea numeroase iesiri dupa nunta, dar acum inca mai sunteti iubit si iubita. Lasati-l pe el sa aleaga locul si vinul!

NU va stresati iubitul cu discutii referitoare la pregatirile pentru nunta! Cu siguranta s-a saturat deja de acest subiect!

Faceti sex! Noaptea nuntii nu e chiar asa cum va imaginati! In plus, aceasta ultima „aventura” i-ar putea ramane in gand pe tot parcursul nuntii!

Nu va pensati exagerat sprancenele. Stresul dinaintea nuntii va va da un aspect mai ciudat, dar nu e momentul sa incepeti sa faceti modificari!

Incercati sa va amintiti cum v-ati intalnit. Nu e momentul insa sa-i reamintiti si lucrurile neplacute, ca de exemplu camasa nepotrivita pe care o purta la prima intalnire.

Nu incepeti sa-l cicaliti cu modul in care veti aseza invitatii la masa. Cu siguranta v-ati ocupat deja de asta, iar daca nu, veti gasi ajutoare care sa faca acest lucru.

Inveseliti-va. Cu siguranta v-ati stresat suficient in ultima perioada cu organizarea nuntii, astfel ca e momentul sa-i reamintiti iubitului ca sunteti o „supergirl”!

Nu va chinuiti sa va reamintiti numele rudelor indepartate! Intr-o rochie de mireasa vi se iarta orice! Daca nu sunteti sigura cum ii cheama, mai bine evitati sa le spuneti pe nume!

Exersati dansul nuntii, dar…

Nu incercati sa adaugati miscari noi. S-ar putea sa va incurcati si, nu uitati, acest moment va fi sigur filmat si fotografiat!

Stabiliti o iesire in oras in saptamana de dupa intoarcerea din luna de miere ca sa evitati o eventuala stare depresiva cauzata de reintoarcere.

Nu incercati un tratament nou pentru ten. Nu e momentul inovatiilor! Acum tot organismul este hipersensibil si, in plus, in caz de esec, nu prea aveti timp pentru remediere.

Lasati-va parul sa stea natural, nu-l tundeti si nu-i schimbati acum culoarea. Este posibil ca acum sa vi se para ca e prea lung sau ca ar trebui sa-i mai schimbati putin culoarea! Doar vi se pare.

Nu beti prea mult vin acum, chiar daca vi s-ar parea ca v-ar aduce relaxarea necesara. Un consum excesiv de vin adaugat stresului din aceasta perioada v-ar putea face sa spuneti lucruri pe care nu doriti sa le spuneti.

 

Tag

S-ar putea să-ți placă și...

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *