Scrie...

MAGAZIN

Vedete care nu au facut sex inainte de casatorie

Share

Sexul vinde, chiar foarte bine si mai ales la Hollywood sau in lumea showbiz-ului. Cu toate acestea, exista vedete care declara ca abstineta si castitatea inseamna foarte mult pentru ele si care au hotarat sa-si piarda virginitatea dupa casatorie.

Site-ul www.glamourvanity.com a realizat si un clasament al acestora.

Adriana Lima

Inainte de a se casatori, in 2009, modelul de la Victoria Secret Adriana Lima declara ca nu va face sex decat dupa nunta. Pornind de la acest fapt, revista GQ, intr-unul din numerele sale, chiar a numit-o „cea mai voluptuoasa fecioara din lume”!

Jonas Brothers

Sunt, probabil, cele mai renumite „fecioare” printre celebritatile de sex masculin. Imediat ce au ajuns vedete au facut un juramant, fiind foarte mandri sa-si aratele celebrele inele ale castitatii, care simbolizau promisiunea, „in fata noastra si a lui Dumezeu”, de a ramane puri pana la casatorie. Intre timp, primii doi frati au scapat de inele, casatorindu-se!

Selena Gomez

Selena Gomez este o vedeta Disney care a jurat sa ramana virgina pana in momentul casatoriei. Oare  Justin Bieber, ce are de spus?

Miley Cyrus

In 2009, Miley Cyrus declara: „Imi place sa ma gandesc la mine ca la fata pe care nu o poate avea nimeni, pe care nu o poate tine in mana nimeni”. Nu stim daca intre timp lucrurile s-au schimbat, dar ea continua sa sustina ca va face sex dupa casatorie.

Tina Fey

Actrita din serialul 30 Rock a ramas virgina pana l-a intalnit pe actualul ei sot, Jeff Richmond. Ea avea atunci 25 de ani. Interesant este ca Tina si Jeff au iesit impreuna 7 ani pana sa se casatoreasca, in 2001!

Lisa Kudrow

Actrita din serialul „Friends” si-a pierdut virginitatea la 31 de ani, cand s-a casatorit cu Michael Stern. „Am fost foarte incordata si foarte nervoasa cu privire la sexualitatea mea”, declara Lisa Kudrow in 1999.

Britney Spears

La sfarsitul anilor 90 si inceputul anilor 2000 a fost considerata cea mai populara printesa pop virgina. Cand vorbea despre castitate, folosea un zambet dulce si ne facea sa credem fiecare cuvant pe care-l spunea, pana in 2002, cand fostul ei prieten, Justin Timberlake, a declarat: „Şi-a pierdut virginitatea cu mult timp in urma, iar eu stiu cand”!

Susan Boyle

Noua senzatie a muzicii britanice are 48 de ani si spune ca nu a facut sex niciodata pana acum. Nu credem ca este foarte mandra sau foarte fericita de acest lucru, insa ea a declarat ca-l asteapta pe Fat-Frumoas in continuare.

 

Tag

S-ar putea să-ți placă și...

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *