Scrie...

RELATII SI SEX

Cinci bărbaţi de care trebuie să vă feriţi

Share

Cititoarele noastre care încă – sau din nou – sunt singure se confruntă probabil zilnic cu prieteni sau părinţi care nu pierd nici o ocazie să le prezinte un amic singur, un vecin, un frate, prietenul unui prieten… şi, în multe cazuri, aceste întâlniri se transformă în deziluzii.

Uneori se ajunge la aceste situaţii din cauză că nu este tipul pe care l-aţi căutat, alteori din cauză că aţi dat peste tipul care nu s-ar fi potrivit nimănui.

Iată câteva exemple:

Băiatul mamei

„Mama mi-a spus, mama a făcut… ” Atenţie! Dacă deja de la prima întâlnire vi se pare că sunteţi în compania mamei şi nu a băiatului care v-a invitat în oraş… poate că nu e cazul să continuaţi. Perspectiva unei vieţi în umbra unei mame dominante nu place nimănui. Încercaţi să încheiaţi seara într-un mod cât mai plăcut şi apoi lansaţi zvonul că v-aţi mutat în Patagonia!

Egoistul

Îl recunoaşteţi imediat. Alege el restaurantul, alege cinematograful, decide ora întâlnirii şi data următoarei întâlniri. Dacă se simte atât de bine cu el însuşi data viitoare ar putea face toate aceste lucruri de unul singur…

Zgârcitul

Alege restaurantul cu cele mai mici preţuri, nu lasă bacşiş, pierde zeci de minute căutând o parcare gratuită, când cu câţiva lei ar fi putut parca în faţa restaurantului… Atenţie, dacă asta e tot ce poate face la prima voastră întâlnire, vă lăsăm să vă imaginaţi viitorul relaţiei dumneavoastră…

Prietenul tuturor

Cu siguranţă vi s-a întâmplat. Căutaţi o primă întâlnire, o seară intimă şi liniştită, şi vă regăsiţi în mijlocul grupului lui de prieteni. Puţină atenţie pentru dumneavoastră şi atât de multă pentru prietenii lui, de care nu se mai poate dezlipi! Plecaţi! Cât de repede cu putinţă… lăsaţi-l în bună companie şi continuaţi să priviţi în urmă.

Veşnicul ex

Cel care rămâne în strânsă legătură cu toate fostele iubite. Unul din tipii cei mai răi. Ieşiţi în oraş la prima întâlnire şi vă roagă să treceţi pe la fosta lui iubită care e atât de deprimată din cauza despărţirii… primeşte mesaje pe telefon la fiecare oră din zi şi din noapte! Vă întrebaţi dacă are un harem sau pur şi simplu nu se poate rupe de trecut? Sfat: deveniţi cât mai rapid una dintre fostele lui iubite!

Recunoaşteţi unul dintre aceste profile? Posibil. Este vorba despre o încercare semi-umoristică, dar care nu se îndepărtează mult de experienţele pe care mare parte dintre cititoarele noastre le-au trăit şi ni le-au povestit!

Tag

S-ar putea să-ți placă și...

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *