Scrie...

RELATII SI SEX

Degetele de la picioare spun totul despre bărbaţi

Share

Dacă ţineţi morţiş să aflaţi ce fel de bărbat este cel cu care vă întâlniţi, nu vă rămâne decât să-i cereţi să-şi dea şosetele jos, pentru a-i studia lungimea degetelor. În opinia reflexologului Jane Sheehan, picioarele spun foarte multe despre un bărbat.

Iată câteva dintre lucrurile pe care le puteţi urmări: 

Degetul mare

Dacă degetul mare de la picior este mai lung decât toate celelalte degete, aveţi de a face cu un bărbat inteligent şi creativ. El va propune întotdeauna soluţii ingenioase pentru rezolvarea problemelor şi are capacitatea de a vedea lucrurile din unghiuri diferite. Din păcate, poate avea probleme de concentrare.

Dacă degetul mare este mai scurt decât celelalte, bărbatul este genul bun la toate. Ştie să dea ordine, dar şi să fie eficace. Îşi utilizează şarmul pentru a aduna oamenii în jurul său.

Al doilea deget

Cu cât acest deget este mai mare, cu atât bărbatul este un lider înăscut. Este dinamic şi plin de resurse, dar din dorinţa de a face lucrurile să meargă mai repede se poate tranforma repede într-un dictator. Conform legendelor indiene, mamele refuzau ca fiicele lor să se mărite cu bărbaţi cu al doilea deget prea lung, deoarece îi considerau pe aceştia prea autoritari.

Al treilea deget

Bărbatul care are acest deget lung este energic şi inventiv, mai ales la locul de muncă. Cu cât acest deget este mai lung, cu atât persoana care-l posedă este determinată să reuşească în carieră. Inconvenientul? Fiind pasionat de munca sa, acest bărbat uită deseori de plăcere, dragoste sau familie.

Dacă acest deget este scurt, bărbatul apreciază toate plăcerile pe care i le oferă viaţa. Aceşti bărbaţi riscă să fie consideraţi neserioşi.

Al patrulea deget

Cu cât acesta este mai lung, cu atât familia este mai importantă în ochii acestui tip de bărbat. Tradiţia chineză spune că degetul al patrulea lung trădează un suflet sensibil şi uşor de rănit. Problemele familiale îi pot afecta sănătatea.

Degetul mic

Un det mic… mic trădează un bărbat care fuge de responsabilităţi, care iubeşte distracţiile şi care se plictiseşte repede. Este, în schimb, amuzant. Dacă atunci când se deplasează nu-şi mişcă deloc degetul mic, bărbatul este un impulsiv, un seducător. Dacă doriţi să vă măritaţi, alegeţi totuşi un bărbat mai stabil.

Laba piciorului lată

Bărbaţii cu picioare de muncitori nu pot rămâne imobili într-un singur loc mai mult de un minut. Sunt foarte serioşi atunci când au treabă. Totuşi, de multe ori pierd timpul pentru a reflecta sau pentru a se calma.

Laba piciorului lungă şi îngustă

Nu-i place nimic mai mult decât să fie răsfăţat. La serviciu nu se deranjează niciodată să facă muncile grele, deoarece crede că acestea pot fi făcute de altcineva pentru el. Casa sa este mereu frumoasă, curată, decorată, indiferent dacă are sau nu bani!

Tag

S-ar putea să-ți placă și...

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *