Scrie...

INGRIJIREA CORPULUI

Electrostimularea – calorii in minus fara efort!

Share

Folosita in medicina de aproximativ 70 de ani, electrostimularea a devenit mai cunoscuta in special datorita utilizarii tot mai frecvente in tratamentele de modelare corporala.

O sedinta de electrostimulare consta in aplicarea pe piele a unor electrozi fixati cu ajutorul unor benzi elastice. Prin intermediul electrozilor, impulsurile electrice generate de aparatul de electrostimulare sunt transmise fibrei musculare. Intensitatea, durata, amplitudinea si frecventa acestor impulsuri pot fi reglate, astfel ca pentru fiecare persoana poate fi realizat un program personalizat in functie de nevoile si de rezultatele dorite. Astfel, cu electrostimularea pot fi obtinute masaje de relaxare, masaje anticelulitice, cresterea masei musculare, efecte analgezice sau antiiflamatorii.

La ce foloseste?

Prin electrostimulare, muschii sunt lucrati fara a se depune vreun efort. Astfel, 45 de minute de electrostimulare echivaleaza cu patru ore de fitness fara intrerupere.

Efectele electrostimularii sunt vizibile imediat, muschii si pielea devin mai ferme, iar grasimile sunt eliminate. In afara de tonifierea musculara si de arderea grasimilor, care duc la o incredibila scadere in… centimetri, electrostimularea creste metabolismul, circulatia sanguina si gradul de oxigenare al zonei respective, ceea ce o recomanda drept un instrument extrem de eficient in tratarea celulitei.

Electrostimularea este contraindicata persoanelor purtatoare de cardio-stimulator sau tije metalice, femeilor insarcinate si persoanelor cu afectiuni grave ale inimii.

 

Tag

S-ar putea să-ți placă și...

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *