LOADING

Scrie...

Cum reactionati dupa ce v-a inselat?

Share

Este extrem de dureros sa aflati ca v-a inselat, insa drumul de la scuze la uitare (daca este posibil) este si mai greu de suportat. Chiar daca doriti sa-i dati iubitului dumneavoastra o noua sansa, din nefericire, relatia cu el nu va mai fi niciodata la fel de frumoasa.

Mitul marii iubiri, casatoria… exista atatea motive sa credeti in dragostea exclusiva care va dura vesnic. Insa nu se intampla intotdeauna asa cum v-ati asteptat si multe dintre dumneavoastra va confruntati cu infidelitatea partenerului. Unele femei prefera sa rupa imediat relatia, insa altele accepta sa-i dea mai dea o sansa iubitului infidel. In acest caz, iata cateva sfaturi care va vor ajuta sa va salvati culpul dupa ce el v-a inselat.

Incercati sa-l intelegeti

Atunci cand intervine o astfel de criza intr-un cuplu, acest lucru lasa urme. Daca doriti sa va salvati cuplul va trebui sa incercati sa comunicati deschis cu partenerul dumneavoastra si sa intelegeti motivele infidelitatii sale. Orice relatie este compromisa daca nu exista comunicare. Intrebati-l ce l-a impins sa faca aceasta greseala si trageti de aici invatamintele pentru a putea merge mai departe. Daca refuza sa vorbeasca, obligati-l sa o faca; nu este pe pozitia de a negocia. Chiar daca va este greu, stapaniti-va furia si dezamagirea si incercati sa va intelegeti partenerul.

Fiti categorica

Spuneti-i iubitului dumneavoastra ca v-a ranit foarte mult comportamentul sau si ca este ultima data cand acceptati asa ceva. Va trebui insa sa fiti categorica. Pur si simplu ii spuneti ca la urmatoarea greseala il parasiti. Partenerul dumneavoastra trebui sa simta ca sta cu sabia lui Damocles deasupra capului si ca nu mai are voie sa greseasca.

Nu va focalizati pe „cealalta”

Pe de o parte, nu-i puneti prea multe intrebari despre cea cu care v-a inselat. Intrebari de genul: „Ce ati facut?” sau „Ce are mai bun ca mine?” nu vor face decat sa va rascoleasca durerea. Pe de alta parte, nu lasati infidelitatea lui sa va devasteze viata. Nu va focalizati gandurile pe ea. Nu puteti sa va comportati ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat, este imposibil si nerecomandat, dar nici nu o lasati pe cealalta sa ocupe un loc important, pe care nu-l merita, in viata dumneavoastra.

Lasati timpul sa rezolve

Ranile sunt teribile la inceput, simtiti ca nu puteti trece peste aceasta infidelitate, insa incet, incet veti vedea ca vor incepe sa se cicatrizeze. Asta poate sa dureze si variaza in functie de fiecare in parte, insa intr-o zi va veti da seama ca acest episod dureros a trecut. Lasati-va timp ca sa iertati si sa uitati, nu va fortati mana pentru a-i face placere iubitului dumneavoastra.

Trageti concluzii

Daca infidelitatea lui va macina si va face viata imposibila, va trebui sa fiti capabila sa intelegeti ca aceasta relatie, asa cum a devenit, este sortita esecului. Este imposibil sa traiti cu gandul ca fiecare iesire a iubitului dumneavoastra este o sursa de angoasa si nu veti putea sa-l controlati si sa supravegheati tot ce face.

 

Tag:

Din aceeași categorie

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *