LOADING

Scrie...

Cum se aleg pantofii in functie de structura piciorului

Share

Atunci cand vreti sa va cumparati o pereche de pantofi nu este suficient ca aceasta sa aiba masura potrivita. Chiar daca pantofii nu va strang sau nu va sunt mari, este posibil ca dupa ce i-ati cumparat sa nu va simtiti deloc confortabil in ei. Si asta pentru ca nu v-ati ales pantofii dupa structura piciorului dvs.

Este posibil sa aveti talpa prea lata sau prea ingusta, sau pantofii sa va scoata in evidenta glezna prea subtire. De aceea, iata cateva sugestii care v-ar putea ajuta sa va alegeti pantofii pe masura structurii piciorului dvs.

Daca aveti o talpa lata si o glezna subtire, este important sa nu alegeti niciodata pantofi cu varful ascutit. Este indicat sa purtati pantofi cu varful bine rotunjit sau chiar patrat si destul de lat. La femei este indicat de asemenea un toc lat si nu foarte inalt, pentru a le oferi stabilitate.

Daca aveti o talpa ingusta, fata de glezna groasa, este bine sa alegeti pantofi cu varful ascutit. Evitati pantofii inchisi pana la glezne sau cei tip gheata care acopera si gleznele. La barbati se recomanda totodata sa evite pantofii cu sireturi si sa-i aleaga pe cei cu catarama. Femeile isi pot alege un sabot sau un pantof decupat, cu tocul inalt si subtire.

In cazul unui picior lat si al unei glezne groase, trebuie evitati pantofii cu varf ascutit. Barbatii trebuie sa aleaga un pantof fara toc, cu talpa joasa. Mai potriviti la asemenea structura sunt pantofii tip sport. Femeile trebuie sa evite tocurile inalte si pantofi inchisi pana glezna.

Daca aveti talpa si glezna subtiri, puteti alege aproape orice tip de pantof. Femeile sunt totusi avantajate de incaltarile decupate, cu toc subtire si de cele cu bareta care inconjoara glezna.

 

Tag:

Din aceeași categorie

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *