LOADING

Scrie...

Daca femeia e mai frumoasa, relatia dureaza mai putin!

Share

Fiecare barbat viseaza sa aiba langa el o femeie atragatoare, fara sa constientizeze poate ca, mai devreme sau mai tarziu, „dulcea minune” isi poate lua zborul.

Acest lucru este sustinut si de un studiu realizat de cercetatorii britanici de la universitatile din Stirling, Chester si Liverpool. Barbatii un pic mai uratei vad amenintari la tot pasul, chiar si acolo unde nu exista.

Rob Burriss, unul dintre cercetatori, a declarat: „Femeile frumoase isi dau seama ca isi permit sa aleaga si pot avea forta sa renunte la relatiile care si-au urmat cursul”. Pe de alta parte, femeile mai putin fascinante „au mai putine posibilitati si, prin urmare, au mai multa grija de relatiile pe care le construiesc”.

Ce inseamna acest lucru? O femeie sufocata de gelozia partenerului, daca este frumoasa, poate decide cu usurinta sa-si refaca viata cu un alt barbat.

Studiul a demonstrat ca in timp ce un sot sau un logodnic foarte atragator nu este un obstacol pentru o relatie de durata, o iubita foarte frumoasa poate scurta foarte mult drumul parcurs impreuna.

 

Tag:

Din aceeași categorie

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *