LOADING

Scrie...

De ce barbatii sunt mai usor de prostit decat femeile?

Share

Barbatii sunt mai usor de prostit pe retelele sociale in comparatie cu femeile. Si aceasta nu pentru ca femeile ar fi mai prudente in a divulga informatii personale, ci pentru ca, inainte de toate, barbatii nu le pot rezista „femeilor frumoase”.

1.648 internauti au fost chestionati de producatorul de antivirusi BitDefender, iar sondajul a relevat ca 64,2% dintre femei ignora intotdeauna cererile de prietenie venite de necunoscuti. In schimb, acest procent scade la 55,4% in cazul barbatilor.

Un sfert dintre barbati au, de altfel, un profil la care poate avea acces toata lumea. Insa, in cazul femeilor doar 16% dintre ele au un profil public.

Fara sa-si ridice vreun semn de intrebare, barbatii valideaza in mod voluntar o cerere de prietenie venita de la o femeie draguta. Specialistii considera ca barbatii isi asuma mult mai multe riscuri decat femeile, mai ales atunci cand accepta cereri venite de la necunoscuti.

Majoritatea femeilor nu cad in capcana: daca un barbat le cere „prietenia” pe Facebook, de exemplu, ele refuza.

In momentul in care devin prieteni cu o persoana de sex feminin, barbatii se lanseaza in tot felul de confesiuni virtuale si, in acest fel, pot deveni foarte usor victime ale criminalitatii informatice.

 

Tag:

Din aceeași categorie

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *