Scrie...

MAGAZIN

Fata unei femei tradeaza numarul de copii pe care-i va avea!

Share

Un studiu realizat la St. Andrews University demonstreaza ca femeile cu un maxilar ingust, cu nas mic, cu buze mari si ochi mari sunt susceptibile de a avea un numar mare de copii. In schimb, femeile cu fata patratoasa, masculina, vor avea putini copii.

Cercetatorii au interogat 84 de femei in privinta numarului de copii pe care si-i doresc, pe care le-au impartit in doua grupuri. In primul grup au fost introduse 18 femei care isi doreau copii multi, iar in cel de-al doilea – 18 femei care vroiau mai putini copii. Imagini cu toate aceste femei au fost aratate unui grup de femeie si barbati alesi la intamplare. Fara a fi la curent cu impartirea initiala, grupul mixt a calificat femeile care isi doreau multi copii ca fiind mai feminine.

Aceste concluzii au fost intarite de un alt studiu, realizat de acelasi grup de cercetatori, si care a scos in evidenta faptul ca procentul de estrogen este legat de dorinta de a fonda o familie mai mult sau mai putin numeroasa. Cu cat acest procent este mai mare, cu atat femeile vor mai multi copii. Interesant este si faptul ca acest procent de estrogen are un impact major asupra formei fetei. Cu cat o femeie are mai multi hormoni sexuali feminini, cu atat fata sa va fi mai fina. Se poate spune, asadar, ca fata unei femei poarta asadar semnele numarului de copii pe care si-i doreste.

Tag

S-ar putea să-ți placă și...

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *