Scrie...

RELATII SI SEX

Obsedați de iubire?

Share

În special în rândul adolescenților, nu mai este un lucru neobișnuit să fie obsedați de iubire. Cum ne dăm însă seama dacă o persoană este pur și simplu îndrăgostită sau dacă atitudinea și comportamentul acesteia este mai curând de domeniul patologicului? Sunt multe moduri.

În primul rând trebuie să reflectați asupra tipului de relație. Este vorba despre o iubire neîmpărtășită, de exemplu, locuiți împreună, dar participarea la viața de cuplu este complet dezechilibrată, întrucât v-a rămas în minte un bărbat cu care ați încheiat o poveste de foarte mult timp?

Iubirea neîmpărtășită poate duce la apariția unor adevărate obsesii. Sunt persoane care pur și simplu nu acceptă să nu fie iubite de persoana pe care o doresc. Și, indiferent ce au de făcut, își planifică fiecare zi astfel încât să poată petrece măcar câteva minute alături sau să vorbească cu persoana pentru care au făcut o obsesie. Apoi, mai există acele relații în care unul dintre parteneri este mai puțin implicat în relație, iar celălalt face tot ce-i stă în putință să controleze această distanțare. În final, mai există fostele iubiri, care își mai fac din când în când apariția.

Trebuie să știți însă că iubirea trebuie să vă dea energie, nu să vă epuizeze toate resursele, să vă îmbolnăvească. Nu vă temeți de faptul că sentimentele nu vă sunt împărtășite deoarece, undeva afară, există cu siguranță partenerul ideal și pentru dumneavoastră!

Tag

S-ar putea să-ți placă și...

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *