Scrie...

RELATII SI SEX

3 motive pentru care iubirea se sfarseste

Share

Iubirea dispare si sunt multe situatiile in care este dificil sa realizam care au fort adevaratele motive care au produs ruptura. Exita 3 motive mari care pot duce la sfarsitul unei relatii: lipsa proiectelor comune, gelozia si, in final, banii.

Partenerul nu-si doreste copii

Unul dintre cele mai importante motive care rup o relatia este determinat de faptul ca unul dintre parteneri nu doreste copii si nu doreste sa-si intemeieze o familie. Poate parea nesemnificativ, dar este important ca, inainte ca relatia sa devina foarte serioasa, sa clarificati impreuna cu partenerul dumneavoastra ceea ce va doriti in viitor. Trebuie sa intelegeti daca iubitul nu doreste sa aiba un copil cu dumneavoastra sau daca pur si simplu nu doreste copii, in general. Sunt doua situatii total diferite.

Gelozia obsesiva

Gelozia este un fel de cancer pentru relatie. Exista persoane care nu sunt capabile sa-si controleze emotiile si care transforma din iubiti romantici in adevarati teroristi. In timp, obsesia partenerului devine foarte deranjanta si nu poate fi deloc placut sa traiti alaturi de o persoana care nu va ofera nici un pic de incredere.

Problemele economice

Banii reprezinta o mare problema, atat cand sunt cat si atunci cand lipsesc. Desigur ca nu este deloc romantic sa amestecati problemele financiare cu iubirea. Sunt relatii care iau nastere din simplu fapt ca unul din cei doi parteneri este o partisa buna, atlele, in schimb, fiind spontane si sincere, pana in momentul in care unul dintre cei doi descopera ca partenerul are datorii insemnate. Si, in final, exista cupluri care ajung sa aiba probleme financiare mari si nu reusesc sa se descurce impreuna sa iasa din aceasta situatie. Pe de alta parte, un studiu recent a aratat ca tot criza economica a fost cea care a dus la scaderea numarului de divorturi din cauza costurilor greu de suportat.

 

Tag

S-ar putea să-ți placă și...

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *